Krohn-Dehli: Jeg kan da tale med træneren

Michael Krohn-Dehli har fået en god start i Celta Vigo, men kan stadig ikke tale med holdkammeraterne

Michael Krohn-Dehli er kommet godt i land i Celta Vigo - men sproget  driller stadig. (Foto: Claus Bonnerup)
Michael Krohn-Dehli er kommet godt i land i Celta Vigo - men sproget driller stadig. (Foto: Claus Bonnerup)

HELSINGØR (ekstrabladet.dk): Det lå ligesom i kortene, at Michael Krohn-Dehli var tabt for Brøndby efter en række flotte individuelle præstationer under EM-slutrunden.

Helt som ventet kaldte det store udland da også på kantspilleren, der vinkede farvel til Brøndby og den gule trøje for i stedet at hoppe i spanske Celta Vigo lyseblå uniform.

Her har Krohn-Dehli siden ankomsten været i startopstillingen to gang med et nederlag og en sejr som resultat.

En noget hæsblæsende start for landsholdsspilleren, der endnu ikke helt er på omgangshøjde med livet i spansk fodbold.

Se også: Selvsikker Okore uddeler skideballer Se også: Selvsikker Okore uddeler skideballer

- Det har været så hektisk, at det måske er fløjet henover hovedet på mig. Jeg blev kastet direkte for løverne, men det havde jeg det fint med, og jeg synes også, at det gik godt. Jeg synes også, at niveauet til træning er højt, så man bliver holdt skarp. Alt i alt har det været en fin start, fortæller 'Krohn', der på nuværende tidspunkt har svært ved at vurdere, hvor langt Celta Vigo kan drive det i La Liga.

- Det er svært at vurdere vores muligheder, så godt kender jeg ikke La Liga endnu. Jeg tror, at der bliver mange lige kampe, så hvis marginalerne er på vores side, og vi får hentet nogle point hist og her, så tror jeg, at det kan blive sjovt, og at vi undgår at rode rundt nede i bunden. Men deres ambition er selvfølgelig at blive oppe, forklarer den tidligere Ajax-spiller, der godt kunne mærke, at 2-0 sejren over Osasuna varmede efter to indledende nederlag.

Se også: Leon: Nu er jeg midtbanespiller Se også: Leon: Nu er jeg midtbanespiller

- Det er en klub, der har været nede i nogle år og har haft økonomiske problemer, som nu forsøger at stabilisere sig. Så derfor var det rimelig vigtigt at få nogle point på tavlen. Det er en fodboldglad by. De har spillet Champions League dernede for ti år siden. Så man kan godt mærke, at fodbolden lever dernede. Og som alle andre steder, så hjælper det jo, hvis resultaterne kommer, der især er glad for, at han bliver brugt til det, han er bedst til.

- Det er meget positivt, at det var træneren, ville have mig, og vidste, hvem jeg var. Det er ikke bare sportsdirektøren, der har set en dvd fra EM, så det er ikke sådan, at de tror, at jeg også kan spille på den defensive midtbane, forklarer Michael Krohn-Dehli, som til gengæld står overfor en presserende udfordring, hvis opholdet på Den Iberiske Halvø skal blive en succes.

Det spanske sprog.

Se også: Olsen tester to på toppen Se også: Olsen tester to på toppen

- Jeg har ikke fået lært så meget på to uger. Der er ikke så mange på holdet, der kan tale engelsk, men træneren har været assistent for Rafael Benitez i Liverpool, så ham kan jeg tale engelsk med, forklarer Michael Krohn-Dehli, der lige har en landskamp mod Tjekkiet i Parken på lørdag, der skal overståes, før der bliver tid til at tage hul på lektionerne i sprogskolen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen