Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Leon: Jeg fik gåsehud igen

Efter tre år i et skadeshelvede af rang fik Leon Andreasen comeback - og var nær blevet matchvinder. Nu skal vi hente seks point i de næste tre udekampe, siger midtbanesluggeren

Leon Andreasen fyrer løs, presset af Frantisek Rejtoral. (Foto: Lars Poulsen)
Leon Andreasen fyrer løs, presset af Frantisek Rejtoral. (Foto: Lars Poulsen)

PARKEN (ekstrabladet.dk): Efter tre år i et skadeshelvede af rang fik Leon Andreasen comeback, da han blev skiftet ind i det 58. minut. Eventyret kunne have fået en fantastisk happy ending, hvis Petr Cech ikke havde snuppet århusianerens brag af et langskud i overtiden.

- Det er lidt ærgerligt. Vi får spillet os frem til en del chancer - flere end man egentlig kan forvente af sådan en kamp, synes jeg, og det er bare ikke godt nok, at vi så ikke putter en enkelt eller to ind.

- Vi kan tage det positive med, at vi får spillet os frem til de chancer, men det er sådan lidt en øv-følelse, synes jeg.

- Du har et godt langskud i overtiden, havde du næsten set den inde?

- Det ved jeg ikke. Jeg ku’ godt mærke, jeg ramte den godt, men jeg nåede nærmest ikke at kigge op, før jeg kunne se, at han havde nappet den. Det var ærgerligt.

- Du har været væk i tre år. Det må være specielt at vende tilbage på landsholdet?

- Det var meget specielt at høre nationalsangen igen. Da fik jeg lige gåsehud igen.

- Du havde måske afskrevet det her, mens det så sortest ud?

- Det ved jeg ikke, men lad os sige det sådan, at jeg ikke havde regnet med, det skulle gå så hurtigt. Jeg blev smertefri for kort tid siden – og nu spiller jeg her.

- Der blev også jublet pænt, da du blev skiftet ind …

- Ja, den havde jeg heller ikke lige set komme. Det var fedt. Det rislede pænt ned ad ryggen, og jeg brændte i hvert fald efter at komme ud og løbe nogle meter, så det var fedt.

- Er du tilfreds med dit indhop?

- Jeg synes, det gik fint. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, og med lidt held, så kunne jeg også have lavet en enkelt pind. Lige nu er jeg selvfølgelig skuffet, men jeg er også sikker på, at jeg vil tage det som en positiv oplevelse, når jeg lige får kampen lidt på afstand.

- Nu venter der tre udekampe i Bulgarien, Italien og Tjekkiet. Hvor skal I hente de point, I smed i dag?

- Det er jo tre altafgørende kampe, kan man sige, det er lige før, jeg vil sige, det er vind-eller-forsvind kampe, så vi skal ud og lave point i hvert fald. Seks point i de tre kampe synes jeg.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen