Overvejer Krohn-Dehli på toppen

Den tjekkiske landstræner Michal Bilek er forberedt på, at danskerne spiller med enten Michael Krohn-Dehli eller Nicklas Helenius på toppen

Michael Krohn-Dehli helt på toppen for Danmark? Det synes tjekkerne at have overvejet som en mulighed. (Foto: AP)
Michael Krohn-Dehli helt på toppen for Danmark? Det synes tjekkerne at have overvejet som en mulighed. (Foto: AP)

Den tjekkiske landstræner Michal Bilek lader til at være forberedt på, at det kan blive Michael Krohn-Dehli - som Bilek som så mange andre lagde mærke til ved EM - der spiller helt på toppen for Danmark i aftenens VM-kvalifikationskamp i Parken.

Eller også legede Bilek med pressen, da han fredag sagde:

- For mig gør det ingen forskel, om det bliver Michael Krohn-Dehli eller Nicklas Helenius, der spiller i angrebet for Danmark.

Se også:

Se også: Olsens VM-bombe: Satser på FCK-duo

Tjekkerne lader til at være mere fokuseret på, hvordan det danske hold spiller, end hvem der spiller.

- Vi skal holde øje med alle 10 danske markspillere. Danmark spiller frem over banen, og alle leverer bolde til angriberne. Alle de danske spillere kan score. Så nej, vi frygter ikke en enkelt spiller, sagde anfører Petr Cech, og landstræneren supplerede med en ros til det danske koncept:

- Når man ser på EM, så var det tydeligt, at Danmark er et sympatisk hold. De spiller godt kombinationsspil med mange offensive spillere, også fra en stærk midtbane. Jeg tror, det bliver en god kamp, sagde Bilek.

Landstræner med udfordringer
Landstræneren virkede ikke voldsomt bekymret over, at hans foretrukne venstre back, David Limbersky, måtte blive hjemme i Prag med høj feber, da holdet fredag fløj til Danmark.

- Det er altid en udfordring at skulle skifte, når man er vant til at spille med samme backkæde. Men vi har erfarne spillere, der kan tage over, sagde Bilek, der også måtte undvære Limbersky i den første kamp ved EM - et 4-1-nederlag mod Rusland.

Offensivt har tjekkerne da også større udfordringer. Målsluger Milan Baroš stoppede efter EM, mens midtbanens offensive omdrejningspunkt, anfører Tomáš Rosický, er ude med en skade.

Også Wolfsburg-angriberen Václav Pilar er ude med en skade. Pilar var sidste efterår med til at sænke FC København i Champions League-kvalifikationen med et mål i Parken for Viktoria Plzen, ligesom han scorede for Tjekkiet mod Rusland ved EM.

Se også:

Se også: Tjekkerne har mistet 61 mål

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Pernille Holbøll
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen