Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Kvist om FCK-brag: Det bliver geil

William Kvist glæder sig til gensynet med FCK og Parken i Europa League

Kvist glæder sig til FCK-opgør (Foto: Lars Poulsen)
Kvist glæder sig til FCK-opgør (Foto: Lars Poulsen)

HELSINGØR (ekstrabladet.dk): Der er dømt gensyn med vennerne for William Kvist, når Stuttgart i de kommende måneder skal krydse klinger med FC København i Europa League-gruppespillet.

Her kommer landsholdsspilleren – først i Tyskland og siden i København – for første gang til at stå overfor de tidligere holdkammerater i barndomsklubben FCK.

En opgave, som Kvist glæder sig til som et barn, der har udsigt til gavebunken under juletræet.

Se også:

Se også: Kvist trods 6-1-lussing: Vi er bedre end FCK

- Det bliver meget specielt. Jeg kender alle omkring holdet og i Parken. Jeg grinede meget, da der blev trukket lod. Det har været min klub, siden jeg var otte år gammel, siger William Kvist, der især glæder sig til gensynet med Parken, hvor han for første gang i karrieren vil være henvist til udeholdets omklædningsrum.

- Jeg glæder mig meget. Det bliver noget særligt at komme til Parken som udebanehold, og det er sjovere end at møde et eller andet ligegyldigt hold. Det bliver fedt – eller geil, som de siger nede i Tyskland, griner Kvist, der dog advarer de københavnsk fans i at lægge alt for meget i Stuttgarts skuffende sæsonstart, hvor det blandt andet er blevet til en 6-1-snitter mod mægtige Bayern München.

Se mere:

Se også: 'Heldige FCK skal videre'

- Bayern er skidegode, og vi havde en kollektiv offday. Men indtil videre har vi haft en god sæsonstart, og vi har kvalificeret os via to kampe mod Dynamo Moskva, der ikke er noget let hold, og vi er videre i pokalen, hvor der ellers var seks Bundesliga-hold, der røg ud. Vi spillede godt mod Wolfsburg, hvor vi skulle have vundet klart, men tabte til sidst. Det har ikke været prangende, men det har været udmærket, forklarer William Kvist, der indrømmer, at FCK’s kampe mod Lille i CL-kvalen gjorde et vist indtryk.

- Jeg så dem mod Lille, hvor jeg synes, de var gode. De vil have udmærkede muligheder for at få point mod os – nok mest i Parken, tror jeg. I forhold til det, jeg så, så ligner det et hold, der har fået ny energi og nye kræfter. Der kan de godt spille lige op mod os, det er jeg ikke i tvivl om, vurderer midtbanespilleren, som krydser fingre for succes til begge mandskaber.

- Vi bliver et og to, skal vi ikke sige det? Det er rigtig sjovt, og det motiverer rigtig meget at skulle møde dem. For det er klart, at jeg ikke vil tabe til FCK. Det vil se åndssvagt ud at rejse til udlandet og så tabe til dem, konstaterer Kvist, der i første omgang dog skal hjælpe Danmark til sejr i lørdagens VM-kvalkamp mod Tjekkiet i Parken.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen