Afsløring: Gigantisk bud på dansk VM-spiller

Atalanta har budt tæt ved 75 mio. kr. for Lukas Lerager, der spiller i franske Bordeaux

NIZHNY NOVGOROD (Ekstra Bladet): Den danske VM-reserve Lukas Lerager kan være på vej til et opsigtsvækkende klubskifte.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger kan han i den kommende sæson muligvis blive klubkammerat med Andreas Cornelius i italienske Atalanta. Italienerne har i hvert fald sendt et bud i retning mod Bordeaux. Buddet ligger tæt ved 10 mio. euro – 75 mio. kr. for den 24-årige dansker.

Lukas Lerager fik sin VM-debut i de sidste spilleminutter forleden mod Frankrig, men han er marginalspiller for Danmark ved VM-slutrunden.

Interesse flere steder fra
Lerager kender sin plads som en af Hareides reservespillere. Det ændrer imidlertid ikke ved, at Lukas Lerager er efterspurgt på det europæiske fodboldmarked.

Efter en imponerende debutsæson for franske Bordeaux, der sluttede på sjettepladsen, er der blevet lagt mærke til hans præstationer. Lukas Lerager, der i sæsonen spillede 37 af 38 kampe for franskmændene, er på blokken hos flere italienske og engelske klubber, erfarer Ekstra Bladet.

Foreløbig har det altså ført til et konkret bud tæt ved 75 mio. kr. fra Atalanta.

Lørdag, da landsholdet havde den afsluttende træning på Lokomotiv Novgorods hjemmebane, var det uden Lukas Lerager. Han var blevet hjemme på spillerhotellet, fordi han følte sig lidt utilpas. Fra landsholdslejren lyder meldingen, at han er klar til at være i truppen søndag mod Kroatien.

Lukas Lerager fik de første VM-minutter mod Frankrig. Nu kan et stort skifte til den italienske serie A vente. Atalanta har i hvert fald budt på ham. Foto: Lars Poulsen.
Lukas Lerager fik de første VM-minutter mod Frankrig. Nu kan et stort skifte til den italienske serie A vente. Atalanta har i hvert fald budt på ham. Foto: Lars Poulsen.
 

Eksplosiv udvikling
Lukas Lerager er eksemplet på en spiller, der har udviklet sig eksplosivt. Han startede i AB, skiftede først til Viborg for fem år siden. Faktisk er det kun to år siden han løb rundt og førte sig frem på Viborgs centrale midtbane.

Siden kom skiftet i sommeren 2016 til Zulte-Waregem, hvor han kun nåede at spille ét år. Sidste sommer smed Bordeaux mere end 25 mio. kr. for den 24-årige dansker, der har udviklet sig med ekspresfart i den fysisk stærke franske liga, hvor Lerager primært optræder i rollen som den centrale boks til boks-spiller.

På landsholdet må han væbne sig med tålmodighed. Her betragtes han som Thomas Delaneys reserve.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lukas Lerager i den danske landsholdslejr i Rusland. Han har endnu ikke været blandt de tre udvalgte spillere, der dagligt møder pressen.

Leragers agent, Michael Stensgaard, har heller ikke været at træffe.

Landsholdets bedste scoringer: Her er deres koner og kærester

Da Laudrup chokerede hele Danmark: Vi vidste at det var slutningen

Søren Colding om lige netop dét billede: Undskyld

Gravesen er sikker: Danmark kan score guldet

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri