Annonce:
Annonce:

Argentinsk kaos: Spillere vil have træner fyret under VM

Stemningen er mildest talt kaotisk i den argentinske VM-lejr, efter torsdagens sviende 0-3-nederlag til Kroatien, og nu rygtes det, at spillerne forsøger at få cheftræneren, Jorge Sampaoli, fyret

Se Ekstra Bladets analyse af Argentinas nederlag til Kroatien.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Forventningerne til Argentina ved dette års VM har lidt et alvorligt dyk, efter at det sydamerikanske mandskabs ydmygende 0-3 nederlag mod Kroatien torsdag.

Argentina håber på et uafgjort resultat, når Nigeria skal møde Island fredag, for det vil betyde, at Messi og Co. stadig har en chance for at komme videre fra gruppespillet. Argentina skal desuden selv møde Nigeria, når holdet tirsdag spiller sin sidste gruppekamp.

'Jeg er ansvarlig for nederlaget'
Cheftræneren for det argentinske mandskab, Jorge Sampaoli, tog det fulde ansvar for nederlaget på pressemødet efter kampen.

- Det er mig, der træffer de endelige beslutninger, og ansvaret for vores nederlag ligger på mig. Jeg er træneren, og jeg blev nødt til at fastlægge en plan for kampen.

Annonce:

- Hvis jeg havde gjort tingene anderledes, så havde tingene måske set meget bedre ud. Jeg synes ikke, det er realistisk at lægge al ansvaret på Caballero. Jeg forstod formentlig ikke kampen så godt, som jeg burde, sagde han.

Spillere ønsker ny træner
Jorge Sampaoli var tydeligvis ikke tilfreds med sin egen præstation i forbindelse med torsdagens kamp, og han var ikke den eneste.

Ifølge argentinske medier afholdte spillerne et møde efter kampen, hvor de anmodede om, at Jorge Sampaoli skulle fyres allerede inden kampen mod Nigeria tirsdag.  

'Nu: Spillerne er til møde. De anmoder om, at Jorge Sampaoli ikke er træner ved Nigeria-kampen,' skriver en argentinsk journalist på Twitter.

De argentinske spillere ønsker angiveligt, at Jorge Burruchaga skal tage overtage rollen som cheftræner ved næste kamp.

Skulle spillerne få deres vilje, så kan det blive en dyr beslutning for det argentinske fodboldforbund. Det ville nemlig angiveligt koste forbundet 20 millioner dollars at fritstille Sampaoli fra sin nuværende kontrakt.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Annonce:

Jorge Sampaoli lignede en mand, der ikke kunne tro sine egne øjne, da Argentina tabte 0-3 til Croatien torsdag. Nu forsøger flere af spillerne angiveligt at få  Sampaoli fyret inden mandskabets næste kamp tirsdag. Foto: Petr David Josek/AP
Jorge Sampaoli lignede en mand, der ikke kunne tro sine egne øjne, da Argentina tabte 0-3 til Croatien torsdag. Nu forsøger flere af spillerne angiveligt at få Sampaoli fyret inden mandskabets næste kamp tirsdag. Foto: Petr David Josek/AP

Kold luft i Argentinas lejr
Om rygterne taler sandt eller ej vil blive fastlagt inden for de kommende dage, men allerede nu er det tydeligt for enhver, at stemningen er kold i den argentinske lejr.

Dette blev blandt andet understreget, da Sergio Agüero blev spurgt ind til Sampaolis kommentarer på pressemødet.

- Lad ham sige, hvad han vil, lød det koldt og kontant fra stjerne-angriberen.

Potentielt farvel til syv spillere
Om det vil lykkes Argentina at komme videre fra gruppespillet er svært at spå om, men utilfredsheden på holdet er tilsyneladende så stor, at vi kan se frem til store ændringer i det argentinske mandskab, så snart VM er slut. 

Det rygtedes nemlig, at mindst syv spillere har tænkt sig at gå på pension efter tirsdagens kamp mod Nigeria, hvis Argentina ryger ud af turneringen.

Der er angiveligt tale om Marcos Rojo, Ever Banega, Sergio Agüero, Angel Di Maria, Javier Mascherano, Gonzalo Higuain og Lionel Messi.

VM-gave gik verden rundt: Nu taler dansker om 30 timer i himlen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: