Baby-drama i VM-lejr: Klar til at misse fødsel

Andreas Granqvist risikerer at blive far inden Sveriges VM-kvartfinale mod England, og det kan han godt leve med

Ellevilde svenskere efter sejren over Schweiz. De smiler formentlig endnu bredere, hvis forsvarsstyrmand Granqvist vælger at blive i Rusland.

Herhjemme fulgte alle tæt med, da Christian Eriksen ventede på at blive far forud for VM-slutrunden. Det skete som bekendt i god tid inden afrejse til Rusland, og den danske version af baby-panikken blegner lidt, i forhold til hvad de oplever i Sverige i disse dage.

For forsvarsprofilen Andreas Granqvist skal efter planen være far i begyndelsen af denne måned, og det passer ret skidt med den forestående VM-kvartfinale mod England på lørdag.

Men den kamp skal han spille, siger han selv.

- Vi må se, hvad der sker. Jeg er fuldt fokuseret på kampen på lørdag. Hvis jeg får muligheden for at flyve hurtigt frem og tilbage, gør jeg måske det, men lige meget hvad der sker, misser jeg ikke kvartfinalen, lyder det fra Granqvist, der spillede alle 90 minutter i 1-0-sejren over Schweiz.

Og så kunne man måske forstille sig, at det ville give lidt kurrer på tråden hjemme hos konen. Men Sofie Granqvist vil ikke have manden hjem for enhver pris.

Granqvist har vist sig som en sikker mand for Sverige med blandt andet to mål på straffespark.
Granqvist har vist sig som en sikker mand for Sverige med blandt andet to mål på straffespark.
 

- Jeg kan ikke tillade ham at misse nogen kampe. Det er disse øjeblik i præcis denne turnering, som har været hans drøm, siden han var en lille dreng, sagde hun i sidste uge til Aftonbladet.

Generelt har Sveriges landsholds haft et ret markant babyboom denne sommer. Stjernen Emil Forsberg bliver efter planen far i august, så der skal gå meget galt, før han forlader VM-lejren.

Og så er der lige Albin Ekdal, Pontus Jansson og Kristoffer Nordfeldt, der snart skal være fædre. Heldigvis for Sverige er deres koner først sat at føde til september og oktober.

Svenskerne slog Schweiz 1-0 i 1/8-finalen.

Diego Maradona må holdes tilbage, ellers falder legenden ud over tribunen, da Argentina scorer mod Nigeria. Foto: All Over Press VM 2018 Maradona svinede dommer til: Nu reagerer FIFA

Neymar til onsdagens træning - og det er jo næsten, som vi kender ham fra kamp... Foto: AP VM 2018 Nye billeder: Øver Neymar skuespil til træning?

Spansk fodbold Nye afsløringer: Ronaldo mødtes med ny klub før VM

8 kommentarer
Vis kommentarer