Baby-panik i VM-lejren: 'Har aldrig oplevet noget lignende'

Både Andreas Granqvist og Emil Forsberg kan blive fædre under VM-slutrunden i Rusland

Ekstra Bladets folk i Rusland giver dig her denne morgens store nyheder inden VM

Christian Eriksen og Sabrina Kvist 'trak spændingen' lige længe nok, hvis man ser fødslen af deres lille søn gennem rød-hvide roligan-briller.

Men alt blev trods alt klaret tids nok og i skønneste orden, således den danske stjerne mandag kunne rejse med resten af truppen til Rusland.

Den kollektive, danske 'babypanik' er dog vand i forhold til, hvad man gennemgår i Sverige disse dage. For hele fem svenske VM-spillere er i den situation, at de kan blive fædre under VM-slutrunden i Rusland.

Det er særligt presserende for anfører Andreas Granqvist og stjernen Emil Forsberg, mens meget skal gå galt for Albin Ekdal, Pontus Jansson og Kristoffer Nordfeldt, hvis de skal blive fædre under VM-turneringen, da deres respektive bedre halvdele først er sat til september/oktober.

Det skriver den svenske avis Aftonbladet.

Se også: Kuriøst jobskifte: Fodboldredaktør skal sende Danmark ud af VM

Andreas Granqvist skal efter planen være far i begyndelsen af juli, men hvis konen, Sofie, nedkommer under VM, så flyver den svenske VM-anfører kun hjem, hvis det passer ind i kampkalenderen.

- Hvis der bliver plads i programmet, så flyver jeg hjem fra Rusland. Hvis ikke, så tager vi den over FaceTime, siger Andreas Granqvist, der altså kommer til at handle anderledes, end det var tilfældet med Christian Eriksen, som tidligere har udtalt, at han ville insistere på at rejse hjem til sit barns fødsel.

Heldigvis blev Eriksens dilemma ikke aktuelt, men det risikerer Granqvists at blive, da Sverige spiller deres gruppekampe mod Tyskland, Sydkorea og Mexico 18., 23., og 27. juni, mens knockoutfasen begynder 30. juni.

Andreas Granqvist er dog villig til at spendere nogle af de mange russiske rubler, som han har tjent i Krasnodar, på at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvis de lykkelige omstændigheder ramler sammen:

- Der findes en lufthavn nær vores lejr, og der er en lufthavn i Helsingborg. Så ganske simpelt kommer jeg til at løse problemet med penge ved at leje et privatfly for så at flyve direkte. Så kan turen klares på tre-3,5 timer, siger Andreas Granqvist, der videre fortæller, at Sofie nedkom to uger for tidligt med parrets førstefødte.

Janne Andersson (tv) er ikke lige så heldig som kollegaen Åge Hareide, idet både Andreas Granqvist og Emil Forsberg kan blive fædre under VM-slutrunden. Foto: Ritzau Scanpix/Björn Larsson
Janne Andersson (tv) er ikke lige så heldig som kollegaen Åge Hareide, idet både Andreas Granqvist og Emil Forsberg kan blive fædre under VM-slutrunden. Foto: Ritzau Scanpix/Björn Larsson
 

Selv om den svenske administrationschef, Lasse Richt, udtaler, at han aldrig har oplevet noget lignende i sine 11 år på posten, så tager den svenske landsholdsledelse, med landstræner Janne Andersson i spidsen, tingene med ro:

- Hvis der begynder at ske noget for nogen af spillerne i Rusland, så må vi se, hvad der kan lade sig gøre. Vi plejer at finde en løsning på tingene, siger Janne Andersson.

Emil Forsbergs kone, Shanga, har termin i begyndelsen af august.

Der skal økonomiseres for at finde det helt rette hold. Foto: Holdet.dk Sport og Spil Ekspert afslører sit VM-managerhold: Du sætter dit helt forkert

Eriksen: Søde mennesker holdt fødsel hemmelig

De danske landsholdsspillere kan se frem 4.316.000 kr. hver, hvis de bliver verdensmestre. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 12. jun. 2018 - kl. 14:04 Største bonusaftale: Dansk VM udløser historisk millionbeløb

Den norske landstræner er meget tilfreds med træningsbanen. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 12. jun. 2018 - kl. 12:58 Åge elsker Rusland: Vi har fået den bedste bane

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen