Barcelona på jagt efter fransk VM-stjerne

N'Golo Kanté har spillet så imponerende under VM, at Barcelona nu angiveligt har afgivet et bud på franskmanden, der også involverer bytte med en af Barcelonas egne stjerner

Her ses Kante forsøge at tage bolden fra Eden Hazard fra Belgien, der måtte vinke farvel til en plads i VM-finalen, efter at have tabt kampen 0-1 til Frankrig. Foto: Natacha Pisarenko/AP
Her ses Kante forsøge at tage bolden fra Eden Hazard fra Belgien, der måtte vinke farvel til en plads i VM-finalen, efter at have tabt kampen 0-1 til Frankrig. Foto: Natacha Pisarenko/AP

Når Frankrig søndag skal møde Kroatien i VM-finalen, bliver det højst sandsynligt med Chelseas N'Golo Kanté på midtbanen, ligesom det har været i samtlige af Frankrigs seks VM-kampe.

Kante har vist sig som værende en af de vigtigste ingredienser i Didier Deschamps' opskrift på fransk VM-succes, og det kan måske være med til at forklare, hvorfor han er startet - og blevet inde - i alle Frankrigs kampe.

540 minutters spilletid er det blevet til for den 27-årige midtbanespiller, der desuden har løbet svimlende 62,7 kilometer i løbet af turneringen, hvilket svarer til i omegnen af 10,5 kilometer per kamp.

Sagt med andre ord, så er N'Golo Kanté en særdeles arbejdsom herre, og det er blevet bemærket hos FC Barcelona, der nu angiveligt har afgivet et bud på Chelsea-spilleren. Det rapporterer Sky Sports.

Efter Chelseas sidste sæson, der var mildest talt katastrofal, er det usandsynligt, at klubben overhovedet vil af med Kanté.

Ikke desto mindre skulle Barcelona altså have foreslået en handel, hvor London-klubben kan få både penge og portugisiske Andre Gomes i bytte for den den løbestærke franskmand. Chelsea har endnu ikke reageret på Barcelonas bud.

Kriseramt Chelsea
Kanté skiftede til Chelsea for 32 millioner pund i 2016, efter at have vundet mesterskabet med Leicester i 2015/2016-sæsonen.

Heldet fulgte med ham til Chelsea, hvor han sikrede sig endnu et mesterskab i 2016/2017-sæsonen, men derefter gik tingene ned ad bakke for London-klubben, der året efter endte på en skuffende femte plads, og som i øjeblikket befinder sig i en regulær krise.

Det forventes at Andre Gomes, som angiveligt er på ønskelisten hos storklubber som Arsenal og Juventus, snart er på vej fra Barcelona, der prissat ham til et beløb på omkring 17,5 millioner pund.

Den 24-årige midtbanespiller var hverken at finde i den portugisiske VM-trup eller blandt de Barcelona-spillere, der er rejst til USA for at forberede sig til den kommende La Liga-sæson.

Sendte Danmark ud af VM: Nu får Néstor hovedrolle i finalen

Nej til VM-finalen: Nu får grottedrenge ny stor invitation

Smadrede Neymar til VM: Nu hemmeligt gift med verdensstjerne

Kostede det VM-succesen? Havde både kone og elskerinde med til VM

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.