Annonce:
Annonce:

Belgisk chok: VM-topscorer skadet

Det var en skade, der var årsagen til, at Romelu Lukaku blev udskiftet tidligt i 2. halvleg mod Tunesien. VM-topscoreren har problemer med sin ene ankel og spiller næppe mod England

Se nedtakten fra kampen her. Hvorfor var Belgien så overlegne?
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

MOSKVA (Ekstra Bladet): Romelu Lukaku og Eden Hazard gik smågrinende fra banen.

Den store mørke angriber, og den lille lyse kreatør lignede skoledrenge, der lige havde kørt parallelklassen baglæns ud af skolegården. Men det var meget bedre end det.

De havde givet hele verden en opvisning i smuk, effektiv fodbold.

Og havde Roberto Martínez ikke tidligt i 2. halvleg skiftet de to superstjerner ud, havde De Røde Djævle vundet større end 5-2 over Tunesien i Moskva.

De var djævelsk gode. Både Belgien og de to dobbelte målscorere. Med et par stærke præstationer i de første kampe har belgierne iført sig VM’s gule førertrøje og levet op til prædikatet som slutrundens farlige outsider.

Indrømmet, modstanderne - Panama og Tunesien - har ikke været imponerende, men Lukaku sparker klatten ind, når han får chancen.

Annonce:

Han gør det med kraft, han gør det med elegance. Fremfor alt gør han det bare. To gange scorede han før pausen, inden han efter en lille times spil blev klappet fra banen.

- Vi har ikke nået vores højeste niveau endnu. Vi kan gøre det endnu bedre, lød det fra Lukaku efter storsejren.

Manchester United-angriberen er allerede med afstand den mest scorende belgiske landsholdsspiller nogensinde og har virkelig ramt en gylden målåre i Rusland.

Med sine fire mål er han oppe på siden af Cristiano Ronaldo på topscorerlisten, og lige nu krydser hele Belgien fingre for, at han får muligheden for at lave flere.

Det var et ankelproblem, der tvang Lukaku fra banen. Han blev erstattet af Marouane Fellaini i 59. minut. Foto: Antonio Calanni/AP
Det var et ankelproblem, der tvang Lukaku fra banen. Han blev erstattet af Marouane Fellaini i 59. minut. Foto: Antonio Calanni/AP

For landstræner Roberto Martínez afslørede, at årsagen til udskiftningen var en ankelskade hos angriberen, der missede sæsonens sidste Premier League-kampe med netop et ankelproblem.

- Han fik et slag i slutningen af 1. halvleg. Han prøvede at spille videre efter pausen, men kunne ikke fortsætte. 

Annonce:

- Han vil blive undersøgt inden for de næste 48 timer, sagde en ellers tilfreds Martínez og varslede massive ændringer til sidste gruppekamp mod England.

Lukaku spiller næppe, så måske Batshuayi er med fra start. 

Han kom ind mod Tunesien og misbrugte tre kæmpe chancer, inden det i sidste minut lykkedes ham at passere den glimrende tunesiske keeper og gøre Lukaku og Hazard selskab på måltavlen.

Ja, Belgien buldrer bare videre og er klar til 1/8-finalen. Det bliver næppe sidste stop for Lukaku, Hazard og resten af det velspillende stjerneensemble.

Hvis anklen altså holder!

Op på siden af Ronaldo: Brandvarm stjerne bomber Belgien videre

Liverpool-stjernen forsvandt: Nu er han dukket op - med forfærdelig historie

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: