Annonce:
Annonce:

Bizar undskyldning forklarer VM-stjernens skade

Landsholdslægen peger på en noget særpræget grund til, at den brasilianske stjerne Marcelo har fået de problemer, der sendte ham grædende fra banen mod Serbien

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Der var et skår i glæden, da Brasilien onsdag spillede sig videre til 1/8-finalerne ved VM. Den brasilianske stjerneback Marcelo måtte grædende humpe fra banen i første halveg af kampen mod Serbien, og det var frygtet, at skaden ville holde ham ude af resten af turneringen.

Torsdag kommer Brasiliens holdlæge Dr. Lasmar dog med godt nyt for Marcelo. Årsagen til skaden er dog noget bizar, for det skyldes ikke en episode på fodboldbanen.

- Det er stadig for tidligt at lave en nøjagtig diagnose, men skaden kan være relateret til hotellets madras, lyder det fra Dr. Lasmar ifølge goal.com.

Målet er at få Marcelo klar til mandagens 1/8-finale mod Mexico.

- Selvom vores forventninger lige nu er gode, så skal vi være rolige og vente og se de næste par dage, siger Lasmar.

- Marcelo har fået medicin, og med det plejer svaret at være godt, og så kan han spille, siger holdlægen.

Annonce:

- Det vigtigeste er, at der slet ikke er nogen skade. Det var muskelspasmer. Når han har det godt nok til at træne, så vil han vende tilbage og være klar til at spille. Der er ingen restitutionstid, siger den brasilianske holdlæge.

Artiklen fortsætter under billederne

Marcelo humper fra banen mod Serbien. Foto: AP
Marcelo humper fra banen mod Serbien. Foto: AP

Marcelo skjuler sit grædende ansigt. Foto: AP
Marcelo skjuler sit grædende ansigt. Foto: AP
 

I forvejen har Brasilien haft problemer i forsvarskæden, hvor højrebacken Dani Alves måtte melde fra til VM med en skade, mens afløseren Danilo også har måttet trække sig efter første kamp, hvorfor Fagner har spillet de seneste to kampe.

På venstrebacken var det Atletico Madrids Filipe Luis, der kom ind og afløste Marcelo i onsdagens sidste gruppekamp.

Hvis den brasilianske holdlæge har ret i, at det er hotellets madrasser, der har været skyld i Marcelos rygskade, så ligner det en fejl, at landet ikke har taget egne madrasser med til VM.

Det har Belgien gjort, men også her var der problemer med madrasserne. Her dog kun, fordi madrasserne var personlige og var i gang med at blive transporteret til Rusland inden Belgiens VM-trup blev officiel. Dermed afslørede navnene på madrasserne, hvilke spillere der kom med i VM-truppen.

Annonce:

Også Danmark har egne madrasser med. Det afslørede Åge Hareide i norsk medie inden VM, hvor han også fortalte om andre danske luksusting til millioner af kroner, som du kan læse om her.

Søren Colding om lige netop dét billede: Undskyld

Afslørede Tøftings familietragedie: Det var kalkuleret ondskab

Nægter at svare: Mystiske VM-tal vækker opsigt

England i kæmpe VM-bommert: Her bliver det hele afsløret

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: