Brasiliansk legendes frække VM-råd til ung stjerne: - Dyrk sex

Romario har et godt - og noget specielt - råd til Gabriel Jésus, hvis han skal have succes ved VM i Rusland

Romario var med til at vinde VM i 1994 med det brasilianske landshold. Foto: All Over Press
Romario var med til at vinde VM i 1994 med det brasilianske landshold. Foto: All Over Press

De fleste husker nok Romario som en angriber med en ualmindelig stærk evne til at sparke bolde i kassen for PSV Eindhoven, Barcelona og det brasilianske landshold.

Ikke mindst under VM-slutrunden i USA i 1994, hvor Romarios fem scoringer var med til at sparke guldet til Brasilien. Og nu sender 52-årige Romario gode råd af sted mod Gabriel Jesus i håb om, at Manchester City-angriberen kan gøre ham kunsten efter ved den kommende VM-slutrunde i Rusland.

Der er dog ikke tale om helt almindelige råd som at spise fornuftigt og få sovet tilstrækkeligt.

- Dyrk sex nok, er et godt råd. Ligesom man også skal få det meste ud af fritiden, lyder det temmelig udiplomatiske svar fra Romario, der ellers tjener til dagen og vejen som senator i Rio de Janeiro. Det skriver The Mirror.

Sex på ikonisk stadion
Romario har tidligere givet opsigtsvækkende interviews, hvor han har fortalt, at han både har haft sex i omklædningsrummet på Brasiliens ikoniske stadion Maracanã og i fly på vej til kampe. 

Han mener dog trods alt ikke, at det hele skal ende i sex under den forestående VM-slutrunde i Rusland.

- Selvfølgelig skal man også koncentrere sig på kampdage og i løbet af kampene.

- VM er en fuldstændig anderledes turnering i forhold til andre turneringer. Man skal være 100 procent fokuseret - ellers kan du ikke give dit bedste for dit land, lyder det fra Romario, der altså ikke mener, at fysisk udfoldelse på hotelværelset er et problem i forhold til at fokusere på VM-slutrunden.

Romario deltog også ved VM i 1990, men spillede kun 66 minutter på grund af en skade. I 1998 var han helt ude af truppen med en skade, mens han som 36-årig blev fravalgt til slutrunden i 2002 trods stor succes i den brasilianske liga.

Som 41-årig nåede Romario lidt af en milepæl, da han scorede sit mål nummer 1000 som professionel fodboldspiller.

Romario dannede en giftig angrebsduo med Ronaldo. I dag er han senator i Rio de Janeiro. Foto: AP
Romario dannede en giftig angrebsduo med Ronaldo. I dag er han senator i Rio de Janeiro. Foto: AP

Thomas Delaney kan være på vej til Borussia Dortmund i toppen af den tyske Bundesliga. Foto: Ritzau/Scanpix Tysk fodbold England eller Tyskland?: Nu vil storklub have Delaney

Premier League Muligt chokskifte: Rooney meldes i seriøse forhandlinger

Durmisi og Ankersens VM-drømme hænger i en meget tynd tråd. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Stor analyse: Danske stjerner slås om de sidste VM-pladser

6 kommentarer
Vis kommentarer