Annonce:
Annonce:

Christian Eriksen er blevet far

Den danske landsholdsstjernes kæreste har født, og nu er Christian Eriksen tilbage i landsholdslejren

Ekstra Bladets sportschef, Allan Olsen, kommenterer her situationen (Producer: Martin Lorentsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Christian Eriksen er tilbage i landsholdslejren forud for VM - og danskerne kan ånde lettet op:

Tottenham-spilleren og kæresten, Sabrina Kvist Jensen, er blevet forældre til en dreng.

Det bekræfter DBU's pressechef, Jacob Wadland inden dagens landsholdstræning i Helsingør.

- Christian Eriksen blev far i mandags, og mor og dreng har det godt. Christian er lige ankommet til hotellet nu og træner med fra i dag (torsdag, red.), siger han.

Klokken 9.28 torsdag checkede en noget klatøjet Christian Eriksen ind i Helsingør for at slutte sig til landsholdskollegerne efter et par dage i selskab med kæresten og den lille ny.

Christian Eriksen har været fraværende fra lejren, siden landsholdet rejste til Stockholm for at spille mod Sverige lørdag.

Christian Eriksen er blevet far. Foto: Lars Poulsen
Christian Eriksen er blevet far. Foto: Lars Poulsen

Annonce:

Landstræner Åge Hareide har været rolig omkring Christian Eriksens VM-deltagelse, fordi landstræneren har været opdateret omkring de lykkelige omstændigheder, hvor han allerede i mandags blev far til en dreng.

- Det er ikke en begivenhed, der sker hver dag, så det er helt naturligt han har haft lidt ekstra tid med sin kæreste og sin nye søn. Men det er meget fint han er tilbage hos os nu, siger landstræner Åge Hareide.

Han er slet ikke bekymret for, at Christian Eriksen ikke vil have fokus på VM-slutrunden, selv om han naturligvis tænker på sin kæreste og nyfødte søn.

- Du ved aldrig med spillere om de har hovedet med. Det kan være svært nogle gange. Men Christian har bevist, han er meget afbalanceret og jeg er sikker på, han har fokus på fodbold, fordi både mor og barn har det rigtig godt, siger Åge Hareide.

Landstræneren planlægger naturligvis en rolle til Christian Eriksen i forbindelse med lørdagens testkamp mod Mexico på Brøndby Stadion.

Annonce:

- Christian skal spille den kamp. Vi er meget afhængige af ham på banen, erkender Åge Hareide, der i lørdags mod Sverige fik set, at der er stor forskel på det danske landshold med og uden Christian Eriksen.

Delaney mangler
Pressechefen tilføjede desuden, at Eriksens ankomst betyder, at landsholdet 'næsten er fuldtalligt'.

Det passer meget godt med Ekstra Bladets oplysninger om, at Thomas Delaney i dag skal til Dortmund for at forhandle de sidste detaljer på plads inden skiftet til den tyske storklub.

Det forventes dog, at Åge Hareide kan gøre brug af både Christian Eriksen og Thomas Delaney, når Mexico gæster Brøndby Stadion lørdag i den sidste testkamp, inden landsholdet rejser til Rusland.

Thomas Delaney har nok at se til for tiden. I dag rejser han til Tyskland for at forhandle deltajer på plads med Dortmund. Foto: Lars Poulsen
Thomas Delaney har nok at se til for tiden. I dag rejser han til Tyskland for at forhandle deltajer på plads med Dortmund. Foto: Lars Poulsen
 

Topscorer, Superliga-kæreste og landsholds-bobler: Mød ligaens nye stjerneskud!

Chok på hjemmefronten: Multihandicappet barnebarn ændrede alt for Hareide

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: