Danmark må klare sig uden Christian Eriksen

Christian Eriksen skal være far, og kæresten Sabrina kan føde når som helst. Derfor blev han hjemme fra testkampen mod Sverige

Ekstra Bladet har tidligere analyseret på muligheden for, at Eriksen ikke kom med

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Danmark må klare sig uden sin største stjerne, Christian Eriksen, når holdet lørdag intensiverer VM-forberedelserne med testkampen mod Sverige i Stockholm.

Det afslørede landstræner Åge Hareide på det afsluttende pressemøde forud for lørdagens testkamp på Friends Arena i Stockholm.

Christian Eriksen står foran at blive far for første gang. Hans kæreste, Sabrina, har fødselstermin i de her dage, og derfor har det givet mening for Tottenham-stjernen at blive i Danmark, så han ikke er så langt fra den lykkelige begivenhed, der skal foregå i Odense.

Christian Eriksen har haft et stort ønske om at være med ved fødslen, derfor har det ikke givet mening at rejse med landsholdskammeraterne til Stockholm.

Samtidig har Eriksen også haft svært ved at slippe VM-forberedelserne med landsholdskammeraterne, men han løb altså ikke risikoen med udflugten til Sverige.

- Christian Eriksen er hjemme i Odense, siger landstræner Åge Hareide om den danske stjerne, der altså er ved Sabrinas side før, under og efter fødslen.

Men Åge Hareide er ikke bekymret over fraværet.

- Vi mødes på tirsdag, hvor Christian er tilbage i lejren. Vi håber, at vi kan få det overstået, så der kommer ro på tingene. Jeg var væk fra kamp, da min første blev født. Christian er så tilpas afbalanceret. Det er jeg ikke så bange for med ham.

Landstræneren har ikke tænkt sig at lave revolutioner i Eriksens fravær

- Vi har en ny mand i truppen - Krohn-Dehli. Det får vi god anledning til at se mod Sverige. Vi forsøger at rokere så lidt som muligt.

- Michael Krohn-Dehli spiller Christian Eriksens plads. Vi har brug for en kreativ spiller på den position, siger Åge Hareide.

Christian Eriksen har i sandhed været en loyal partisoldat, siden Åge Hareide tiltrådte som landstræner 1. marts 2016. Christian Eriksen har spillet de seneste 11 landskampe og kun gået glip af én af Hareides 21 landskampe. Det var venskabslandskampen mod Tjekkiet 15. marts 2016.

100 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere