Danmarks VM-rival: - Eriksen kan spille for ethvert hold i verden

FC Barcelona og Real Madrid sættes i forbindelse med et Christian Eriksen-køb, og ifølge Frankrigs VM-anfører, danskerens Tottenham-holdkammerat Hugo Lloris, har Eriksen evnerne til at spille med på højeste niveau

Studie: Eriksen har fået en søn og er nu tilbage

Indtil for kort tid siden lignede rygterne om et Christian Eriksen-skifte til en af Europas fem-ti største fodboldklubber mest af alt et fast ritual for friske rygtesmede, der især i transfervinduerne kunne trække trafik til deres fodboldmedier ved at sætte den danske Tottenham-spiller i forbindelse med diverse klubber.

Bevares, danskeren spillede godt i perioder i Premier League og accelererede fra 2016 målscoringen på det danske landshold.

Men med spillere som Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, Luka Modric og Toni Kroos på den centrale midtbane i FC Barcelona og Real Madrid, og hurtigere, fysisk stærkere og mere gennembrudsstærke på de offensive midtbanepladser i de fleste storklubber virkede Eriksen-rygterne mest til at være netop det, rygter.

Efter sin hidtil bedste sæson i Tottenham Hotspur og med Eriksen i forrygende målform på landsholdet i 2017 er rygterne dukket op igen i dette forår, og med Iniesta ude af FC Barcelona og Real Madrid stående foran en potentielt stor transfersommer er koblingen mellem Eriksen og de bedste klubber i Europa ikke længere så urealistisk som tidligere.

I fredagens udgave af Tipsbladet går Frankrigs VM-anfører og Eriksen-holdkammerat Hugo Lloris i dybden med blandt andet Eriksens evner i et stort, eksklusivt interview, og ifølge Lloris er Christian Eriksen blevet så stærk, at han kan spille for ethvert hold i verden.

Den danske super-stjerne får masser af roser med på vejen af sin klub-kammerat. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Den danske super-stjerne får masser af roser med på vejen af sin klub-kammerat. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Han bliver bedre for hver sæson, og det er ikke til at vide, hvor loftet ligger. Det er meget spændende, og det gælder også for Harry Kane, Dele Alli og Son Heung-Min, at man ikke endnu ved, hvor langt, de kan nå. De bliver bare bedre, og bedre og bedre for hver sæson, der går, siger Hugo Lloris til Tipsbladet.

- Jeg arbejder med Christian hver dag, og ud fra det, jeg ser, og ud fra min erfaring, mener jeg, at Christian vil være i stand til at spille for ethvert hold i verden. Teknisk, med hans blik for spillet på banen, hans evne til at læse spillet og kampene, samt med hans evne til at diktere tempoet er han en topspiller. Og han er en nøglespiller for Spurs, siger Hugo Lloris.

Læs hele interviewet i fredagens udgave af Tipsbladet, hvor Lloris uddyber forholdet til Christian Eriksen og familien Schmeichel, der for den franske VM-målmand står som vartegn for Danmarks landshold.

Vil du have Tipsbladet direkte på din tablet, pc og mobil, kan du købe det digitalt HER.

 

Du kan også vælge at få det leveret Tipsbladet i postkassen hver fredag.

Læs mere og bestil HER.

I Tipsbladet fredag får du også:

- Interview med Argentinas landstræner Jorge Sampaoli

- Overblik: Hvor står det russiske landshold inden VM-åbningen?

- Interview med det danske landsholds scout Jörgen Lennartsson

- Interview med Islands landsholdsspiller Ragnar Sigurdsson

- Analyse: Hvornår og hvorfor overhalede klubfodbolden landsholdene?

- VM's yngste spiller

- VM-landet: Brasilien

- Carlsens Corner

- Spiltips

- Resultater

Side 9-pigerne hylder Christian Eriksen

Kingsley Sarfo blev udelukket fra Malmö FF's hold, da sagen startede, men vendte i januar tilbage til træningen. Her er han i aktion for sin tidligere klub IK Sirius. Foto: All Over Press Skandinavien - 8. jun. 2018 - kl. 11:51 Chok i svensk fodbold: Topspiller dømt for voldtægt af barn

Hummel melder alt udsolgt af danske VM-trøjer. Her ses landsholdet i udebanetrøjen mod Sverige. Lørdag spiller Danmark for første gang i hjemmebanetrøjen. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 8. jun. 2018 - kl. 10:53 VM-feberen raser: Landsholdstrøjer bliver revet væk

Christian Eriksen har stærke kort på hånden efter flere år med sublime præstationer i Premier League. Han er i weekenden blevet hjemme fra Sverige, fordi kæresten, Sabrina, skal føde parrets første barn. Hun er allerede gået over tid. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tottenham, Barcelona eller Real Madrid: Eriksen står med alle trumferne

Vendsyssel er i Superligaen for første gang i klubbens historie. Foto: Liselotte Sabroe Sport og Spil Danmarks nye fodboldby: Her har kvinderne bukserne på

14 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere