Annonce:
Annonce:

Dansk super-forsvar mod Peru - en spiller i verdensklasse!

Det var den danske defensiv, der trak det store læs i 1-0-sejren over Peru. Her skilte en enkelt spiller sig ud, mens der længere fremme ad banen var mere lunkne karakterer

Peruvianske José Galvan var en tur i Ekstra Bladets VM-studie. Få hans syn på kampen, kom med til fest i regnvejr i Aalborg og få analyse af den danske sejr direkte fra Rusland her. Producer: Martin Lorentsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

SARANSK (Ekstra Bladet): Hvis man ikke lukker mål ind, taber man ikke. Den floskel fungerer i bedste velgående i 2018, hvor danskerne med en super defensiv mod Peru holdt nullet, mens Yussuf Poulsen fik prikket en enkelt ind.

En fantastisk VM-åbning for Åge Hareides tropper, hvor Ekstra Bladets hold i Rusland især var imponeret over defensiven. Her ragede Kasper Schmeichel op som et fyrtårn og afviste med klasseredninger flere skarpe peruvianske forsøg.

Til gengæld var der på et par offensive poster grund til selvransagelse. Pione Sisto og Nicolai Jørgensen spillede ikke deres bedste landskamp, og begge kan være i fare for at blive skiftet ud til den næste kamp mod Australien.

Du kan se Ekstra Bladets karakterer her - og selv bedømme de danske spillere:

VM-sensation i Moskva! Randers-keeper kiggede Messi ud

Kig på Ronaldo, Eriksen!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: