Dansk VM-joker har forberedt jubelscene

- Der kommer en god jubelscene, hvis jeg scorer under VM, lover Martin Braithwaite

Martin Braithwaite gjorde et flot indhop i testkampen mod Mexico. Foto: Jens Dresling/Polfoto.
Martin Braithwaite gjorde et flot indhop i testkampen mod Mexico. Foto: Jens Dresling/Polfoto.

ANAPA (Ekstra Bladet): Han kom ind fra sidelinjen og er tæt på at træde direkte ind på den helt store VM-scene.

Men Martin Braithwaite må sandsynligvis nøjes med tjansen som Åge Hareides plan B, hvis de 11 startende ikke lykkes med at nedbryde Peru i lørdagens åbningskamp i Saransk.

Uanset hvilken rolle Bordeaux-lejesvenden kommer til at spille har han visualiseret tingene på forhånd.

- Jeg ser mig selv præstere godt på banen. Jeg er ligeglad med alt det udenom, forklarer Martin Braithwaite, der også har forberedt en jubelscene, hvis han kommer på måltavlen under VM.

- Der kommer en god jubelscene, hvis jeg scorer under VM, forsikrer kantspilleren, der føler han har styrket sin position i truppen.

- Jeg føler, jeg står godt, og at jeg har fået vist de ting, jeg gerne vil vise. Jeg er i rigtig god form, så det ser godt ud. VM er rigtig stort, og jeg glæder mig meget. Men samtidig er jeg meget fokuseret, så jeg lader ikke omgivelserne påvirke mig.

- Mod Mexico fik jeg vist, at jeg har noget, de andre ikke havde. Når vi står mod et kompakt hold, er jeg den spiller, der kan få tingene til at ske og åbne spillet, forklarer Martin Braithwaite.

For ham har det ikke været en lettelse at få et af de yderste mandater i VM-truppen.

- Nej, egentlig ikke. I mit hoved har jeg hele tiden været med her. Det er en lettelse, når jeg løfter pokalen – og ikke før. Jeg er her for at vinde kampene, og før slapper jeg ikke af, siger han med et skævt smil.

Ekstra Bladet kommer med deres bud på forventede startopstillinger samt dødbolde, hvilket er vigtigt at vide, når du skal sætte dit managerhold. Foto: holdet.dk Sport og Spil Stort overblik: Her er guldspillerne til dit managerhold

Christian Eriksen i aktion for Danmark mod Mexico i lørdags. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 13. jun. 2018 - kl. 10:02 Hareide forklarer: Sådan er Eriksen bedre end Ronaldo og Messi

VM 2018 - 14. jun. 2018 - kl. 07:18 Udskældt dansk profil: - Det har været lidt uberettiget

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere