Dansk VM-modstander mister profil: - Det er et stort slag

Den skadede franske forsvarer Laurent Koscielny misser VM i fodbold, hvor Frankrig blandt andet møder Danmark

Laurent Koscielny var udset til at spille i Frankrigs midterforsvar, men nu misser han VM. Foto: AP
Laurent Koscielny var udset til at spille i Frankrigs midterforsvar, men nu misser han VM. Foto: AP

Den franske forsvarsprofil Laurent Koscielny kommer ikke med til VM i fodbold. Det bekræfter Det Franske Fodboldforbund på sin hjemmeside.

Den 32-årige forsvarer blev torsdag aften skiftet ud med en skade efter få minutter af Arsenals Europa League-semifinale mod Atlético Madrid.

Efterfølgende sagde Arsenal-manager Arsène Wenger, at der muligvis var tale om en overrevet akillessene. Det bliver ikke bekræftet i nyheden på Det Franske Fodboldforbunds hjemmeside.

Men det er altså bekræftet, at skaden er så alvorlig, at Koscielny ikke kommer til at deltage ved det forestående fodbold-VM i Rusland.

Her står Frankrig blandt andet over for Danmark.

- Det er et rigtig stort slag for det franske hold, siger Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, til Det Franske Fodboldforbunds hjemmeside.

- En skade kommer aldrig på det rigtige tidspunkt. Jeg er rigtig ked af det på Laurents vegne, fordi det her VM var et vigtigt øjeblik i hans karriere, lyder det videre fra Didier Deschamps.

Koscielny har tidligere indikeret, at VM måske ville være hans sidste slutrunde med Frankrig. Afbuddet betyder dermed, at Koscielnys landsholdskarriere kan være ovre.

- Han har fortalt, at det her ville være hans sidste store turnering, siger landstræner Deschamps.

Laurent Koscielny har spillet 51 landskampe for Frankrig og scoret et enkelt mål.

Rafa Nadal på plads til Atlético Madrid-Arsenal torsdag aften - og senere tog han til manges undren også et Atlético Madrid-halstørklæde på. Foto: All Over Europa League Stjernens mystiske opførsel: - Du er den ultimative slange!

Europa League Sviner holdets største stjerne: - Det er krokodilletårer

Premier League Fik stjernens ansigt på røven: Så fik han sig en oplevelse for livet

3 kommentarer
Vis kommentarer