Dansk VM-spiller 'hædret': Den bedste af de værste

Pione Sisto er blevet en del af L'Equipes dårligste hold ved VM

Pione Sisto nåede også at optræde som målmand under Danmarks træning. Foto: Lars Poulsen
Pione Sisto nåede også at optræde som målmand under Danmarks træning. Foto: Lars Poulsen

VM er - desværre - slut, men vi kan stadigvæk ikke helt lukke ned for fodboldfesten.

Danmark vandt - desværre - ikke, og det blev aldrig for alvor en turnering, hvor den danske offensiv meldte sig ind. Tre mål i fire kampe, samt de to i straffesparkskonkurrencen mod Kroatien, var alt det blev til.

Pione Sisto var en af de danske angribere, der aldrig for alvor fik sat sit aftryk i Rusland.

Den letbenede dribler fik ikke gang i de usnørede fodboldstøvler, og det er også blevet bemærket af de internationale medier.

Det anerkendte franske medie L'Equipe har kåret turneringens bedste og værste hold ud fra spillernes gennemsnitskarakterer. L'Equipe har vurderet spillerne på en skala fra 0-10.

Her er det blevet til en ærgerlig plads for Pione Sisto, der løber afsted med en gennemsnitskarakter på 3,67. Der er dog mere prominente navne på listen som Sami Khedira, Mesut Özil og Thomas Müller, der allesammen var med til at vinde VM for Tyskland i 2014.

Foto: Lars Poulsen VM 2018 Pione Sistos fravalg: 'Hvis jeg får sparket, er jeg færdig'

Ifølge L'Equipe var Khedira turneringens værste spiller med en gennemsnitskarakter på 2.

Her kan Sisto i stedet glæde sig over, at han med sin karakter er den bedste af de værste.

Snakker ikke med medierne
Det er yderst tvivlsomt, at Pione Sisto tager kritikken alt for nært. Han tog i hvert fald kritikken under selve slutrunden ganske køligt.

- Jeg får ikke så meget ud af at snakke med medier, hvordan jeg har gjort det. Det snakker jeg med min træner om, med mig selv om og med min bror, som er min agent. Der er ikke andre, jeg gider snakke med om det, sagde han, da der blev spurgt til præstationerne.

I den mindre chokerende ende har L'Equipe fundet plads til fire franskmænd på VM's bedste hold. Raphaël Varane, Lucas Hernández, Paul Pogba og Kylian Mbappé.

Ifølge FIFA var turneringens bedste spiller Luka Modrić, men hos det franske medier er det i stedet to belgiere, der løber med den ære. Både Eden Hazard og Thibaut Courtois scorer en gennemsnitskarakter på 7.

Foto: Lars Poulsen VM 2018 Dumpet dansk profil afværger krisesnak: - Det rager ikke mig!

Sport og Spil Landsholdets bedste scoringer: Her er deres koner og kærester

16 kommentarer
Vis kommentarer