Dødstrusler og hårde ord: Nu forklarer Nicolai Jørgensen sig

Nicolai Jørgensen fortæller nu, at han ikke selv har set dødstrusler, men til gengæld har han fået søde beskeder efter det brændte straffespark, som han selv er meget ked af

Nicolai Jørgensen taler nu for første gang om det brændte straffe mod Kroatien. Foto: Lars Poulsen
Nicolai Jørgensen taler nu for første gang om det brændte straffe mod Kroatien. Foto: Lars Poulsen

- STOP. Vores samfund må aldrig acceptere dødstrusler - hverken mod VM-stjerner, politikere eller andre. Det er helt uacceptabelt og uanstændigt. Vi melder sagen til politiet for at få sat en stopper for dette vanvid.

Sådan lød det tidligere på tirsdagen fra DBU, da det kom frem, at Nicolai Jørgensen havde fået dødstrusler efter sit brændte straffespark mod Kroatien.

Gense analysen af Danmarks VM-exit:

Nu blander Nicolai Jørgensen sig også selv i debatten.

- Det er vigtigt for mig at pointere, at jeg ikke selv har modtaget eller i hvert fald set nogle dødstrusler. Jeg har til gengæld fået mange søde og opbakkende beskeder, og dem sætter jeg meget pris på, skriver Nicolai Jørgensen på en såkaldt Instagram-story tidligt tirsdag aften.

- Ingen er mere ked af og skuffet end jeg over at misse det straffespark. Sådan går det i fodbold nogle gange, op og ned. Tak for jeres søde beskeder og opbakning. God sommer, lyder det videre fra Jørgensen.

 

Nicolai Jørgensen brændte Danmarks femte og sidste straffespark i straffesparkskonkurrencen, da Danmark søndag aften røg ud af VM i 1/8-finalen mod Kroatien. Efter kampen ønskede den danske angriber ikke at tale med pressen.

Her er eksempler på hårde ord mod Nicolai Jørgensen:

En skuffet Nicolai Jørgensen efter nederlaget. Foto: LISELOTTE SABROE / Ritzau Scanpix
En skuffet Nicolai Jørgensen efter nederlaget. Foto: LISELOTTE SABROE / Ritzau Scanpix

Neymar vrider sig. Foto: Ritzau / Scanpix/ DAVID GRAY VM 2018 Alle er i oprør: Schmeichel vil have Neymar smidt ud!

Holland Se ekstrem video: Dansk topscorer får gangster-hyldest

Chelsea og Roma er interesserede i Kasper Schmeichel, melder Skysports kilder. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Imponerede vildt ved VM: Nu jagter storklubber Schmeichel

139 kommentarer
Vis kommentarer