Droppede fælt i VM-kvartfinale: Nu afsløres tragedien

Fernando Muslera mistede både sin onkel og farmor midt under VM-slutrunden

Den uruguayanske VM-målmand, Fernando Muslera, har haft en hård uge.

Muslera, der normalt er en sikker sidste skanse i det sydamerikanske betondefensiv, var fredag stærkt medvirkende til, at Uruguay måtte strække gevær mod Frankrig i VM-kvartfinalen, da keeperen droppede fælt ved franskmændenes 2-0-scoring.

Artiklen fortsætter under billedet.

Fernando Muslera forsøger forgæves at afværge katastrofen på Griezmanns afslutning. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko
Fernando Muslera forsøger forgæves at afværge katastrofen på Griezmanns afslutning. Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko
 

Antoine Griezmann sendte en bold lige mod Muslera, og selv om Telstar 18 knækkede en smule i luften, så skulle Muslera have holdt kuglen ude af kassen. Det gjorde han som bekendt ikke, og Uruguay havde ikke noget modsvar på de to franske scoringer.

Antoine Griezmann og Kylian Mbappe fejrer målscoren til 1-0, Raphael Varane. Foto: AP VM 2018 Kæmpe drop og grådkvalt stjerne: De er klar til VM-semifinalen

Som om VM-nedturen ikke var nok, så er det, ifølge Marca, kommet frem i den uruguayanske udgave af El Pais, at Fernando Musleras onkel omkom i en bilulykke på samme dag, som målmanden med en stærk præstation mod Portugal var med til at spille Uruguay videre fra VM-ottendedelsfinalen.

Blot 48 timer senere, altså kort inden den vitale kamp mod Frankrig, fik Muslera så at vide, at hans farmor var afgået ved døden.

Om familietragedierne har spillede ind på Musleras uheldige præstation i kvartfinalen vides ikke, da Muslera ikke har udtalt sig offentligt om dødsfaldene.

Fernando Muslera, der til dagligt spiller for Galatasaray, er med 16 optrædener den uruguayaner med flest VM-kampe i historien.

England sendte Sverige ud af VM, og de britiske medier var ikke imponeret over svensken. Foto: AP Photo/Francisco Seco VM 2018 Englænderne håner Sverige: 'Kunne ikke have fået en lettere kvartfinale'

Mbappé 'ømmer' sig, mens dommer Pitana forsøger at holde rasende Uruguay-spillere væk. Foto: Natacha Pisarenko/AP VM 2018 Landstræner gal på VM-stjernen: Jeg havde knaldet ham én

Foto: Nelson Almeida/Ritzau Scanpix VM 2018 Vildt straffe-drama: Superstjerner kopierer gyser-triumf