Dyreste dansker nogensinde - drømmetransfer for Delaney

Borussia Dortmund smider 150 mio. kr. for Thomas Delaney på en fireårig aftale

Hvor stort er det, at Delaney ryger til Dortmund? Få svaret her. Producer: Martin Lorentsen

Thomas Delaney er bare timer fra at kunne kalde sig den dyreste danske fodboldspiller nogen sinde.

Efter langstrakte forhandlinger er Werder Bremen og Borussia Dortmund nu overens om prisen på den danske midtbanedynamo, og Ekstra Bladet forstår på kilder i Tyskland, at overgangen kan blive effektueret allerede torsdag.

Werder Bremen har accepteret BVB's bud på 20 mio. euro, og dermed bliver Thomas Delaney markant dyrere end Christian Eriksens 101 mio. kr. skifte til Tottenham i sin tid.

Thomas Delaney har udsigt til en fireårig aftale på Westfalenstadion, og han sætter med sit markante skifte en tyk streg under den stærke udvikling, som han har gennemgået, siden han for halvandet år siden satte fod i Bremen.

Den tidligere FCK-kaptajn har taget Bundesligaen med storm, og han benytter sin status i Bundesligaen til at tage skridtet op i mesterskabskampen og indløse en returbillet til det forjættede Champions League-land.

Thomas Delaney vægter dermed også det sportslige meget tungt, frem for at afvente interessen fra Premier League, hvor især Brighton og Everton viste interesse.

Sofie Bæk Andersen blev topscorer i håndboldligaens grundspil. Foto: Anita Graversen Sport og Spil Topscorer, Superliga-kæreste og landsholds-bobler: Mød ligaens nye stjerneskud!

Christian Eriksen har stærke kort på hånden efter flere år med sublime præstationer i Premier League. Han er i weekenden blevet hjemme fra Sverige, fordi kæresten, Sabrina, skal føde parrets første barn. Hun er allerede gået over tid. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Tottenham, Barcelona eller Real Madrid: Eriksen står med alle trumferne

Og den danske midtbanelunge sendte et klart signal om sin interesse i et skifte til Dortmund, da han over for Ekstra Bladet lancerede en decideret kærligheds-erklæring til den sort-gule storklub i sidste uge.

- For mig er Dortmund en top-2 klub i Tyskland. De spiller med om mesterskabet, pokaltitler og er i Champions League. For mig at se er det en top-10 klub i verden, så selvfølgelig er det en interessant klub for mig, sagde Thomas Delaney til Ekstra Bladet 30. maj.

Ifølge Werder Bremens sportschef, Frank Baumann, er det nu mere sandsynligt, at Delaney skifter, end at han ikke gør.

Det siger han til det tyske medie deichstube.de.

- Der er skred i forhandlingerne igen. Vi er godt på vej til at finde en løsning, der er passende for alle parter, er han citeret for at sige ifølge Ritzaus Bureau.

Torsdag bliver den drøm efter alt at dømme til virkelighed, og Thomas Delaney kan tage til VM med ro i sindet. Fremtiden er på plads.

Se også: Pokerspil om Delaneys fremtid

Thomas Delaney frier til Borussia Dortmund. Foto: Lars Poulsen VM 2018 - 30. maj. 2018 - kl. 20:00 Afsløring: Delaney frier til storklub

Forsvinder Delaney til sommer? Foto: All Over Press Tysk fodbold - 12. maj. 2018 - kl. 06:53 Her er prisen: Bremen forlanger kæmpe-beløb for Delaney

112 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere