Efter VM-exit: Spansk landholdslegende stopper

Spanien er ude af VM, og nu må de også sige farvel til Andres Iniesta

Han sendte hele Spanien i ekstase, da han scorede til 1-0 mod Holland i den forlængede spilletid og afgjorde VM finalen i 2010.

Navnet er Andres Iniesta, og i årevis har han forkælet fodboldfans, når han er trukket i trøjen for Barcelona og Spanien. Men med søndagens VM-exit for Spanien, er der også slut med landsholdet for Iniesta.

Det fortæller han til det spanske radioprogram Tiempo de Juego.

- Det er en realitet, at det var min sidste kamp med landsholdet. En fantastisk periode er ovre. Slutninger er ikke altid, som vi drømmer om. Træner tager beslutninger, uanset om man forstår dem eller ej, siger han.

Det blev en hård duel mellem Spanien og de russiske værter. Foto: AP VM 2018 VM-sensation efter straffekonkurrence: Adios til Spanien!

Den sidste kommentar kan være en hentydning til landstræner Fernando Hierros beslutning om at lade Iniesta starte på bænken i søndagens kamp mod Rusland. Det var første gang, Iniesta startede ude ved en VM slutrunde, hvor han nåede 14 kampe.

I alt blev det til 133 kampe for Spanien og 13 mål, hvor han nok især husker tilbage på den aften i Sydafrika i 2010.

Martin Bryhl på tribunen, før han blev tilbageholdt. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold Dansk tilskuer pralede på tv: Nu risikerer han krav fra DBU

Spanien skal forsøge at bryde en ond statistik, der peger på otte kampe i træk uden sejr mod VM-værtsnationer. Foto: Ritzau Scanpix/ OZAN KOSE VM 2018 LIVE: Debatten raser: Skulle Danmark have trænet straffe?

21 kommentarer
Vis kommentarer