Annonce:
Annonce:

England i kæmpe VM-bommert: Her bliver det hele afsløret

Fotografer har zoomet ind på et hemmeligt papir i den engelske lejr, og nu er udskiftninger i startopstillingen afsløret

Se Ekstra Bladets analyse af Englands første kamp ved VM
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Søndag spiller England deres anden kamp ved VM-slutrunden i Rusland, men hvis landstræner Gareth Southgate havde tænkt, at han ville overraske Panama med sin startopstilling, så er det moment nu ødelagt.

Til torsdagens træning kom assisterende landstræner Steve Holland nemlig ved en fejl til at afsløre startopstillingen og de planlagte ændringer.

Han var nemlig ikke god nok til at skjule sine hemmelige notater, og så kunne The Suns fotograf sikre et nærbillede af papirerne med de startende 11.

Papiret afslører, at den småskadede Tottenham-stjerne Dele Alli ryger ud på bænken, mens Ruben Loftus-Cheek kommer ind. Derudover kommer Manchester United-angriberen Marcus Rashford ind i stedet for Raheem Sterling, der ikke imponerede i åbningskampen.

Annonce:

Det lækkede papir skaber lige nu stor debat i England, hvor Panama nu kan have fået en stor fordel i optakten til kampen, hvis der da ikke er tale om en planlagt lækage fra den engelske landstræners side.

England vandt den første kamp med 2-1 mod Tunesien på to mål af Harry Kane, og Kane har naturligvis fået genvalg ligesom flere af de øvrige spillere har det.

På det hemmelige trænerpapir kan det dog være svært at se, hvem der står på som venstre stopper og venstre wingback, hvor Harry McGuire og Ashley Young spillede i åbningen.

Efter søndagens kamp mod Panama venter blot en enkelt gruppekamp mere for England. 28. juni spilles den formodede puljefinale mod Belgien.

SÅDAN STILLER ENGLAND OP IFØLGE DET HEMMELIGE PAPIR
Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, ?; Kieran Trippier, Ruben Loftus-Cheek, Jordan Henderson, Jesse Lingard, ?; Marcus Rashford, Harry Kane

Hareide glemte Yussufs fodlænke: - Derfor var der ikke straffespark

Anfører fik salen til at grine: - Sexforbud...?

Chokerende VM-øjeblik: Sportsjournalist raget på for åben skærm

Golf-sexbomben slår til igen: Se det frække billede

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: