Annonce:
Annonce:

Eriksen skulle hjem til sønnen: - Jeg gider ikke være her mere

Christian Eriksen nyder sin nye rolle som far - men glæder sig stadig til VM-slutrunden

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Når man lige er blevet far for fem dage siden, og man har udsigt til at være væk fra både den nyfødte søn og den nybagte mor, ja, så er der altså vigtigere ting end at tale med journalister.

Så man må beundre den tålmodighed, Tottenham-stjernen viste i forhallen på Brøndby stadion efter 2-0 sejren over Mexico i den sidste generalprøve før afrejsen til Rusland mandag.

Han svarede nemlig beredvilligt på spørgsmål om både fødsel og fodbold, men da han fornemmede, at den værste spørgelyst var mættet, så han sit snit til at hoppe ud i bilen og drøne hjem til Odense og den ventende familien.

- Jeg gider ikke være her mere, Jeg vil hjem, lød det med et bredt smil fra målscoreren til 2-0, inden han strøg ud af døren.

Annonce:

Forinden nåede han dog at fortælle om den nye verden, som har åbnet sig.

- Det er en ny verden, man går ind i. Vi har forberedt os i ni måneder, siden vi fik det at vide. Men det er helt anderledes. Jeg glæder mig, fortæller han.

Og den fødsel, som hele fodbold-Danmark har sukket efter, forløb uden komplikationer.

- Det gik helt efter planen. Der var ingen problemer. Sabrina er en stærk kvinde. Hun gjorde det godt, roser Christian Eriksen, der havde sønnens fødselsdato broderet på fodboldstøvlerne.

- Ja, det gik lynhurtigt. Jeg kan takke Nike for, at det gik så hurtigt. Jeg er stolt og glad for. Det håber jeg at få sagt til ham, når han bliver lidt ældre, lyder det fra landsholdets største stjerne, som lover, at han nok skal koncentrere sig om fodbolden, når det gælder i Rusland.

Også selvom det er svært at forlade familien.

Annonce:

- Det var hårdt at køre væk til træning den anden dag, men når man først er væk, så er der et mål forude, man gerne vil. Det er anderledes på den måde, at efter træningerne – når jeg ikke er på banen – så er tankerne et andet sted. Men når jeg er på banen, så fokuserer jeg 100 procent på at spille fodbold, som jeg altid gør, lover han.

Mod Mexico kunne han dog godt mærke, at han ikke har trænet så meget de seneste dage. Og derfor måtte han lade sig skifte ud til sidst.

- Jeg havde krampe i læggen. Da jeg skulle løbe mod keeperen, kunne jeg simpelthen ikke, og der var ingen grund til bare at spadsere rundt, fortæller han og giver selv forklaringen.

- Jeg har ikke lavet så helvedes meget i forhold til de andre den seneste uges tid, indrømmer Eriksen, som nu har et døgns tid til at sige farvel, før han hopper på flyveren.

-  Sabrina har vidst det fra starten, jeg har vidst det fra starten. Det er kun ham, der ikke ved det, og jeg tror ikke, han lægger mærke til så meget i starten. Der bliver nok facetimet en del, og jeg er ikke glad for at efterlade ham og Sabrina, men jeg glæder mig til VM, siger Christian Eriksen og ligner en mand, der mener det.

Rasende landstræner efter sejr: - Nu er det sidste gang, jeg siger det!

En på Taco-skallen: Vi er VM-klar!

Danmark viste VM-form: Eriksen lynede i comeback

Schmeichel med usædvanlig melding: - Hvorfor skulle jeg tænke andet?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Se billederne

Annonce:
Er det et tricktyveri, hr Wammen?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: