Fanget på tv: Her afværger VM-stjerne bus-uheld under fejring

Domagoj Vida var tæt på et styrt under festrusen i Zagreb, men Danijel Subasic reagerede lynhurtigt og leverede pragtredning

Se det vilde klip her (Video: Instagram / stylezagreb)

Domagoj Vida ER en klippe i det kroatiske forsvar, men når det kommer til kunsten at balancere på taget af en bus, har den 29-årige kroat stadig et par tricks og trin at lære.

Da Kroatiens VM-sølvvindere mandag blev fejret efter alle kunstens regler med en seks timer lang bustur i Zagreb, var det nær gået galt. Det var faktisk kun en hurtig redning fra Danijel Subasic, der forhindrede den blonde forsvarsspiller i at drøne af bussen og forvandle jubelfesten til et besøg på den nærmeste skadestue.

Domagoj Vida iført sort hat og formentlig en passende promille efter indtagelse af lunkne pivo’er og måske en enkelt drilsk slivovits stod på lettere skrånende undergrund, da benene pludselig forsvandt – men heldigvis var den siddende Danijel Subasic lige præcis i dén situation særdeles reaktionsstærk.

Han og kroaterne kunne nok have ønsket sig, han havde været lige så skarp mod franskmændene i et par situationer i VM-finalen…

I hvert fald fik Subasic fat i Vidas T-shirt og holdt fornuftigt fat – især da kammeraten rejste sig igen. Vida kvitterede dog med en særdeles kærlig krammer og et solidt kys plantet lige i panden på keeperen, der ikke siden slap grebet i kammeraten.

Og således endte alt lykkeligt i det lille land, hvor man skønner, at en halv mio. af de 4,2 mio. indbyggere deltog i festen i det centrale Zagreb i løbet af dagen. 100.000 maste sig sammen på byens centrale torv, da festlighederne oven på en lang dag kulminerede.

Det er mode-sitet ’Style Zagreb’, der har publiceret videoen, hvor det nær var gået galt for Domagoj Vida. Luka Modric var iøvrigt cool som altid: Stjernen videofilmede Vidas styrt fra start til slut, så der er muligvis lagt op til en solid haglbyge kvajebajere, når spillerne mødes igen...

VM-tabere i smuk gestus: Giver svimlende formue til fattige børn

Kroatiske VM-helte laver skandale - fester med fascist

Fransk stjernes store gestus: Sender VM-millioner til handicappede børn

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag