Annonce:
Annonce:

Mexicansk fest i Aalborg: Vamos Mexico!

Gammeltorv i Aalborg summede af tømmermænd og trætte øjenlåg efter fejringen af Danmarks sejr over Peru

Se klippet, hvor mexicanere fejrer sejren over Tyskland. Video: Ernst Van Norde
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Der var dog enkelte hardcore fodboldsfans, som havde rejst sig fra dynerne, og lagde vejen forbi byens storskærmsarrangement, da Mexico skulle spille overfor stormagten Tyskland. Hvad man ikke kan klare med en god reperations-bajer og lidt solskin. 

Alligevel sad Danmarks åbningskamp stadig i nogle af de fremmødte, og især Williams Kvists skade blev diskuteret.   

- Jeg synes egentlig ikke, at det er en svækkelse for Danmark, at William Kvist er ude. Jeg tror, der er mange andre, der kan gå ind og tage over, som for eksempel Schöne, sagde Jacob Riisager, der blev bakket op af sin kammerat.  

- Kvist er en god spiller, men jeg har ikke den store fidus til ham. Han fylder mere, end han egentlig gavner. Selvom det selvfølgelig syndt for ham, sagde Kasper Sørensen. 

Annonce:

Da kampen mellem Mexico og Tyskland begyndte var en del Aalborgensere endelig stået op, og stemningen på den gamle plads var i top.

Grillen var tændt og langede hurtigt både burgere og hotdogs over disken til de sultne og måske lidt ramte aalborgensere.

 Nogle, der dog så ualmindeligt friske ud, var de tyske fans, der lagde vejen forbi, for at deres landsmænd tage sejren hjem. For når man er verdensmestre, skulle det jo ikke være nogen sag at slå mexico. 

Men det blev det faktisk. Til stor jubel for den skare af mexicanere, der også havde fundet vej til torvet i Aalborgs centrum. Mexico bragte sig foran 1-0 og sikrede sig med den scoring sejren. 

En sejr, som de færreste nok havde forudset, men som ikke desto mindre blev fejret med mexicansk fest, der fik selv de tyske fans til at stemme i og tage en sombrero på.

Se klippet øverst i artiklen, hvor mexicanere fejrer sejren over Tyskland

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: