Jeanett fra Hvidovre

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dejlige Jeanett kæmpede en brav kamp for sit hold, og lod ikke efterveerne fra en hjernerystelse rokke ved kampgejsten! Der var mål at score, og en masse smukke Side 9-veninder at nyde et gensyn med.

- Det var fedt, og en vildt fed oplevelse, med en masse hygge og sjov! Jeg synes i hvert fald selv at jeg klarede det ret godt, og jeg er godt tilfreds med min indsats og støtte til vores landshold.

Fodboldgejsten er lidt retur for den sexede Side 9-spiller, men mon ikke denne dag og en omgang VM-feber kan lokke Jeanett en tur i fodboldstøvlerne igen? En ting er sikker - Jeanette hepper på en pokal i Rusland.

- Jeg kan godt lide at tage ind og se fodbold på et stadion. Jeg følger dog kun med nogle gange, der sker ikke så tit mere. Jeg kan godt lide hyggen og stemningen under kampen.

- Jeg hepper helt klart på det danske landshold! Jeg håber sgu lidt at vi vinder i år, det synes jeg at vi har fortjent.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Se også: Jeanett

Se også: Sabrina

Se også: Line

Se også: Natascha  

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen