Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Julie fra Roskilde

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Smukke Julie var en af de to hårde dommere på Side 9-holdet, og der blev bestemt ikke givet ved dørene. Heldigvis blev der givet lige så mange high fives som gule kort, og der kom heldigvis også en masse lækre billeder ud af dagen, som vi andre kan nyde.

- Det var super fedt at bruge en hel dag på at hylde fodbold og det danske landshold. Vi fik taget fede billeder, stillet sjove udfordringer og hyggede os dagen lang.

- Jeg synes det er skønt når man kan gå op i noget sammen, eller stå sammen som nation omkring forskellige bedrifter, og det må fodbolden være en del af.

Den blonde halvdel af det smukke dommerteam er ikke i tvivl om, at landsholdets bedrifter i Rusland kommer til at give anledning til både fodboldfeber og fodboldfest, selvom man nok ikke finder Julie foran fjernsynsskærmen i løbet af sommeren.

- Jeg kommer nok kun til at følge med i VM fra ‘sidelinjen, fangede I den? Ej, det var en dårlig joke. Jeg har ikke flow-TV, så jeg kommer nok kun til at følge med gennem medierne, og selvfølgelig på Ekstra Bladet. Jeg tror Danmark får en fed VM-fest!

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Holly: Gøgl og gode patter

Side 9 Gallerier Kimmie

Side 9 Ronia er marts måneds favorit

Side 9 Side 9-Louise: Jeg var radmager - nu stråler jeg  

1 af 7 
2 af 7 
3 af 7 
4 af 7 
5 af 7 
6 af 7 
7 af 7 
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen