Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Sexede Side 9-Julie styrer taktikken

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Smukke Julie er et af de nyeste skud på Side 9-stammen, men troppede kampklar op og heppede løs, selvom fodbold ikke er noget hun bruger så meget tid på. Faktisk slet ikke.

- Det gik godt med udfordringerne, men hvis jeg skal være ærlig, så aner jeg intet om, hvad de forskellige ting er eller hedder. Jeg heppede også mest på de andre, og håbede på de var bedre end mig.

- Jeg syntes, det var sjovt og hyggeligt, og der var en super god stemning, og så var jeg da lidt spændt på at se, hvordan det ville gå.

Det danske fodboldlandshold skal bestemt ikke regne med at smukke Julie sidder klistret til skærmen sommeren lang, men heldigvis kan Ekstra Bladets læsere nyde den sexede Side 9-debutant.

- Da jeg hverken ser eller spiller fodbold, tror jeg ikke, at jeg kommer til at følge med i VM. Jeg holder ikke med noget hold, og jeg syntes ikke rigtig, at det er specielt spændende, det interesserer mig ikke vildt meget.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Kimmie: Jeg elsker min tatovering på brystet

Den i dag 39-årige Eva er stolt af sin fortid på Danmarks smukkeste avisside, hvor hun var en eftertragtet model. Foto: Ernst Van Norde Side 9 Eva var Side 9-pige i 1998: Startede som et væddemål

Side 9 Debutant: Mød frække Sasha Louise

Side 9 Lækre Lylla er Månedens Side 9-pige  

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen