Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Side 9-Lise fra Græsted: Fræk i omklædningsrummet

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når VM i Rusland i dag fløjtes i gang, kan man regne med at Lise sidder klistret til skærmen, og hepper på det danske fodboldlandshold.

- Jeg har selv gået til fodbold for nogle år siden, så jeg kan virkelig godt lide fodbold. Jeg skal helt sikkert følge med i VM, så meget som jeg nu kan - og så håber jeg jo bare, at det rigtige hold kommer til at vinde.

Der er dog en side af professionel fodbold, som ikke giver Lise julelys i de smukke, blå øjne. Tendensen til drama på banen.

- Alt det skuespil! Der er så mange der lægger sig ned og tuder, bare fordi de lige får en skulder, og det kan jeg simpelthen ikke have. Man skulle da blive skuespiller i stedet, når man har sådan et godt ‘pokerface’!

Heldigvis forløb dagen med Side 9-pigerne helt uden skrammer og dramatiske scener, med masser af det sammenhold, som Lise elsker ved fodbold.

- Jeg synes det var mega sjovt, og en virkelig god idé at gøre det på den måde. Når man er i selskab med nogle dejlige mennesker samtidig, kan det ikke blive bedre. Det bedste ved fodbold er helt klart sammenholdet.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Jeannie: Nøgen på bondegården

Side 9 Gallerier Sussi

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Sex og samliv Kadja: Fræk med stil  

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen