Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Selina fra Nykøbing F.

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Så snart fodboldstøvlerne ramte banen, var Selina klar med holdånd og minder om sin egen tid i en fodboldklub. Hun brillerede sågar med at have helt styr på offside, og gav derfor sit hold en fordel i den skarpe konkurrence, der var mellem Side 9-pigerne.

- Det var super sjovt! Det er vigtigt at vi som land står sammen og støtter hinanden. Det var fornøjelse at være med til at støtte drengene.

- Jeg har selv spillet fodbold engang, hvor jeg tog til Ungarn med fodboldholdet og konkurrerede. Minderne kom frem igen, da jeg stod ude på banen sammen med pigerne. Det var skønt!

For Selina er sammenhold og respekt det vigtigste, så hun glæder sig til at følge landsholdets VM-kampe. Skulle der følge nogle hooligans med, skal de ikke regne med ros fra den smukke Side 9-pige.

- Det bedste ved fodbold er sammenholdet, og at man støtter og bakker hinanden op i fællesskab. Jeg følger Danmarks kampe, for jeg synes at det er vigtigt at støtte op, og være stolt af sit land.

- Det værste ved fodbold er helt klart hooligans. Vold hører ikke til i fodbold!

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Holly: Gøgl og gode patter

Side 9 Gallerier Kimmie

Side 9 Ronia er marts måneds favorit

Side 9 Side 9-Louise: Jeg var radmager - nu stråler jeg  

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen