Fransk landsholdsprofils frække hemmelighed: Dater kendt Hollywood-stjerne

I øjeblikket er Adil Rami i fuld gang med forberedelserne til kampen mod Danmark, men privat har han også nok at se til

Adil Rami er med i truppen, når Frankrig møder Danmark.
Adil Rami er med i truppen, når Frankrig møder Danmark.

Den franske landsholdsspiller Adil Rami er sammen med resten af Frankrigs landshold i fuld gang med at forberede sig på den afgørende VM-kamp mod Danmark, der skydes i gang klokken 16. Kampen kommer til at afgøre begge holds videre skæbne ved slutrunden i Rusland.

Når Rami er i gang med opvarmningen, kigger han nok forventningsfuldt op mod tilskuerrækkerne, hvor holdets kærester og koner holder til.

For 32-årige Rami danner nemlig par med den 50-årige Hollywood-stjerne Pamela Anderson, der mest er kendt for sin rolle i serien Baywatch, som havde sin storhedstid i 1990’erne.

Parret mødte hinanden til Monacos Formel 1 Grand Prix i 2017, og selvom ingen af parterne egentlig kunne forstå hinanden, var der kemi med det samme.

- Han taler ikke særligt godt engelsk, og jeg taler ikke så godt fransk, men vi har kropssproget, kærlighedens sprog, der er meget dybere end ord. Vi har noget specielt, det er bare fantastisk, hvordan vi klikker sammen, har hun fortalt til Fox News.

 

Pamela Anderson er dog begyndt at tage fransk undervisning, og der er allerede rygter om, at hun måske kommer til at deltage i den franske tv-serie Plus Belle La Vie.

Hun har desuden droppet den permanente bopæl i Hollywood, og hun er i stedet flyttet til Marseille, hvor Rami til daglig spiller.

Pamela Anderson er ikke et sjældent syn på Marseilles hjemmebane Stade Velodrome.
Pamela Anderson er ikke et sjældent syn på Marseilles hjemmebane Stade Velodrome.
 

Adil Rami, der har marokkanske rødder, har spillet 35 franske landskampe, og han har nydt fin succes i Lille, Valencia, Milan, Sevilla og senest Marseille. Han har vundet det franske mesterskab og pokalturneringen med Lille, mens han i 2016 var med til at vinde Europa League med Sevilla.

Rami har endnu ikke spillet ved denne VM-slutrunde, men en mulig skade til Samuel Umtiti i midterforsvaret har bragt ham i spil til en plads på holdet mod Danmark.

Et uafgjort resultat vil sende både Danmark og Frankrig videre. Et dansk nederlag vil betyde, at Australien ikke må vinde over Peru.

Se også: Raser over Ronaldo: - Der er rigtigt mange klager

Tøfting mener, at der er et Messi-syndrom over Eriksen. Foto: Lars Poulsen. VM 2018 - 25. jun. 2018 - kl. 23:50 Danmark ramt af Messi-syndrom: Så hjælp dog Eriksen!

Mexicos fans har været et farverigt indslag under dette års VM-slutrunde. Foto: Lee Jin-man/AP VM 2018 - 25. jun. 2018 - kl. 06:15 Trætte VM-stjerner tigger og beder: Lad os sove i fred

23 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere