Godt nyt for skadet VM-stjerne

Skanning viser, at James Rodríguez er sluppet for alvorlig skade, oplyser Colombias fodboldforbund

Godt nyt for James Rodriguez. Foto: AP
Godt nyt for James Rodriguez. Foto: AP

Colombias største stjerne, James Rodríguez, er ikke så slemt skadet som frygtet, og dermed stiger sandsynligheden for, at han kan stille op i tirsdagens kamp mod England i ottendedelsfinalen ved VM i Rusland.

Det fremgår af en opdatering natten til søndag fra fodboldforbundet i Colombia om spillerens tilstand.

- James Rodríguez har gennemgået en skanning i dag (lørdag, red.), og den viser, at han har pådraget sig et mindre ødem (hævelse som følge af væskeophobning, red.) i sit højre ben, men der har ikke været nogen muskelskader, meddeler forbundet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Rodríguez måtte torsdag forlade banen i Colombias afsluttende gruppekamp mod Senegal i det 31. minut.

Han deltog ikke i lørdagens træning, og fodboldforbundet nævner ikke noget om hans muligheder for at være med mod England.

Ved VM i Brasilien i 2014 sluttede den nu 26-årige Rodríguez som turneringens topscorer med seks mål i fem kampe. Efter succesen skiftede han fra Monaco til Real Madrid, som i den forgangne sæson lejede ham ud til Bayern München.

De konkurrerer om venstrekanten på landsholdet, og både Pione Sisto og Martin Braithwaite kan bruge VM som affyringsrampe til større klubber og lukrative kontrakter. Foto: Lars Poulsen VM 2018 Hele otte danske VM-spillere er på klubjagt

Sport og Spil Landsholdets bedste scoringer: Her er deres koner og kærester

Søren Larsen var tæt på kongescoring. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fire centimeter fra VM's flotteste mål

0 kommentarer
Vis kommentarer