Godt nyt til Åge: Kan blive afgørende for dansk VM-succes

Simon Kjær er kommet sig over sin muskelskade. Den 29-årige Sevilla-spiller trænede onsdag med igen og ventes snart at få comeback for den andalusiske storklub

Landstræner Åge Hareide fik formentlig en nervøs trækning eller to, da Simon Kjær i starten af april pådrog sig en muskelskade i låret i kamp for Sevilla.

Landsholdsanføreren blev meldt ude i fire til otte uger, men heldigvis ser pausen ud til at blive kortere end frygtet.

Den 29-årige midterforsvarer trænede onsdag med igen i sin spanske klub, og selv om han ikke var med under hele træningen, forventes han snart at gøre comeback for andaluserne.

Avisen El Desmarque spekulerer ligefrem i, at Simon Kjær muligvis kan være tilbage i truppen til fredagens kamp mod Real Sociedad.

Det virker lige tidligt nok, men Sevilla har lidt uden den blonde dansker. Han blev skadet på et tidspunkt, hvor han var ganske stærkt spillende, og han har været savnet de seneste uger.

Den kriseramte klub har ikke vundet i halvanden måned, og det kostede i sidste uge italienske Vincenzo Montella trænerjobbet. I stedet har rutinerede Joaquín Caparrós  taget over og skal stå i spidsen i de sidste fire ligakampe.

Sevilla kæmper for at komme i europæisk fodbold, og alt tyder på, at Simon Kjær inden længe vil være i stand til at hjælpe sin klub på banen.

Se situation, hvor Simon Kjær blev skadet, i videoklippet over artiklen.

Joaquin Caparrós er træner sæsonen ud i Sevilla, og han får - efter eget ønske - lige præcis nul euro for det. Foto: Pepe Marin/All Over Press Spansk fodbold Ny træner tager over i storklub: Nægter at få løn

Michael Gravgaard fortæller om tiden som kræftpatient. Foto: Mikkel Berg Pedersen Sport og Spil Eks-landsholdsspiller kræftfri: Jeg blev bange for at dø

6 kommentarer
Vis kommentarer