Annonce:
Annonce:

Godt nyt til Messi! Nigeria holder liv i VM-håbet

Island blev overløbet af Nigeria i et 0-2-nederlag, der er gode nyheder for Argentina og Lionel Messi

Den legendariske Superliga-angriber Abdul Sule giver her sin vurdering af Nigerias landshold efter 2-0-sejren over Island. Producer: Martin Lorentsen
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Sidste runde af Gruppe D kommer til at blive en vaskeægte VM-gyser. Det står klart efter Nigerias 2-0-sejr over Island fredag aften. Det er et resultat, som Lionel Messi og Argentina kan slikke sig om munden over.

For selvom de argentinske stjerner blev ydmyget af Kroatien med 0-3 torsdag, så har de stadig alle muligheder for at gå videre fra gruppespillet.

Argentinerne skulle håbe på, at Island helst ikke vandt over Nigeria, men det virkede som en håbløs mission til at starte med.

 

Annonce:

Nigeria formåede ikke at få et eneste skud af sted mod mål i første halvleg, og det var islændingene, der havde mest succes med at komme til et par muligheder.

Det billede vendte dog helt på hovedet efter pausen. Blot fire minutter inde formåede Nigerias Ahmed Musa at tage bolden ned og fyre bolden af sted med højre benet i én og samme bevægelse. Helt uden chance for Randers-keeperen Hannes Halldorsson i det islandske mål.

Desværre for Island ramte Musas støvle ikke kun bolden. Den defensive krumtap Ragnar Sigurdsson blev ramt i hovedet af Musas fod, og det medførte en kraftig blødning fra islændingens hoved. Han prøvede at spille videre, men han måtte lade sig udskifte et kvarter senere.
 


Med et kvarter igen tryllede Ahmed Musa nok engang, da han scorede til 2-0 til Nigeria og lukkede kampen. Gylfi Sigurdsson havde chancen for at reducere på et VAR-dømt straffespark, men han tyrede bolden et godt stykke ud af stadion i retning af vulkanen Hekla.

I sidste runde møder Island Kroatien, mens Argentina skal op imod Nigeria, der efter sejren over Island kan notere tre point på kontoen. Island og Argentina har hver ét point, mens Kroatien er tophold i puljen med seks point.

Island har stadig en lille mulighed for VM-avancement, hvis resultaterne flasker sig. Men det ser svært ud. For det kræver en sejr over Kroatien, mens Argentina skal vinde over Nigeria - og allerhelst ikke for stort.
 

Kæmpe VM-drama - Stortudende NeyVAR i kæmpe forløsning

Vraget til VM: Nu skifter dansker til storklub
 

Superliga-klub hyrer dansk europamester

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: