Annonce:
Annonce:

Grove Mourinho håner City-målmand ved VM

José Mourinhos tidligere kommentarer om den argentinske målmand bliver hevet frem igen efter Kroatiens ydmygelse af Argentina

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Det var ikke kønt, da Argentina mødte Kroatien ved VM. Det blev til en 3-0-sejr til Kroatien, og det er især den argentinske målmand, Willy Cabellero, der har stået for skud efterfølgende.

José Mourinho, der til daglig er cheftræner for Manchester United, har været ude med riven i forbindelse med sit arbejde som ekspert på den russiske statskanal Russia Today, skriver blandt andre Manchester Evening News.

Den beske kommentar kom i forbindelse med, at Argentina spillede uafgjort mod Island. Men nu er den blevet trukket frem på sociale medier igen efter Argentinas præstation mod Kroatien.

Mourinho, hvis far var målmand, og hvis søn i en kort periode spillede som målmand for Fulhams akademi, var ikke imponeret.

Annonce:

- De (red. Island) havde én chance og scorede ét mål. Om det havde været Caballero i målet eller mig selv, ville have været det samme, fordi jeg ville have reddet lige så mange som Caballero, sagde José Mourinho til Russia Today.

En familie af målmænd
Cabellero har ikke fået megen støtte, og han er da heller ikke førstevalget. Det ville have været Sergio Romero, som slet ikke er en del af VM i Rusland på grund af en knæskade.

Det kan heller ikke udelukkes, at den portugisiske cheftræner har en interesse i at få Caballero til at se ekstra dårlig ud, eftersom Sergio Romero til daglig spiller i Manchester United.

Det må dog siges, at kommentaren kom før kampen mod Kroatien, hvor Willy Caballero bestemt ikke var i topform. Mourinho roste Kroatien inden deres kamp med Argentina.

- Kroatien er hold bestående af erfarne spillere, som spiller i nogle af de bedste klubber i verden. Især på midtbanen har de nogle af bedste spillere i verden, sagde han til Manchester Evening News.

Argentinas sidste kamp bliver mod Nigeria, som spilles tirsdag. Hvis Argentina skal gå videre, skal de vinde over Nigeria, mens Kroatien skal tage point fra Island.

Godt nyt til Messi! Nigeria holder liv i VM-håbet

Argentinsk kaos: Spillere vil have træner fyret under VM

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: