Hareide dropper udskældt dansker: Her er startopstillingen

Ifølge meldingerne i Rusland er Pione Sisto ikke med, når Danmark tørner sammen med Kroatien

Få seneste nyt fra den danske landsholdslejr

Opdateret: Danmark har offentliggjort sin startopstilling, og både Pione Sisto og Jens Stryger Larsen er bænket. Jonas Knudsen og Yussuf Poulsen spiller i stedet.

Danmark har endnu ikke offentliggjort startopstillingen til opgøret mod Kroatien, men noget tyder på, at Åge Hareide har mistet tålmodigheden med en af sine mest udskældte spillere.

Hvis man skal tro snakken på vandrørene i mediecenteret på Nizhny Novgorod Stadion, ændrer Hareide således på to en plads til ottendedelsfinalen mod Kroatian, der begynder klokken 20.00 dansk tid.

Det tyder på, at Hareide omsider tager konsekvensen af Pione Sistos skuffende præstationer i de tre kampe i gruppespillet og sender Celta Vigo-kanten på bænken, mens Yussuf Poulsen vender tilbage efter endt karantæne. 

Pione Sisto er angiveligt ikke med mod Kroatien. Foto: Lars Poulsen
Pione Sisto er angiveligt ikke med mod Kroatien. Foto: Lars Poulsen
 

Det er dog værd at understrege, at DBU ikke har bekræftet den danske opstilling. Det forventes først omkring fem kvarter før kampstart.

Den enlige ændring betyder altså dermed også, at William Kvist ikke starter på banen, selvom han er vendt retur til Rusland. Det er endnu en gang Andreas Christensen, der indtager pladsen på den defensive del af den centrale midtbane.

Det giver følgende danske startopstilling

(4-2-3-1): Kasper Schmeichel - Henrik Dalsgaard, Mathias 'Zanka' Jørgensen, Simon Kjær, Jonas Knudsen - Thomas Delaney, Andreas Christensen - Martin Braithwaite, Christian Eriksen, Yussuf Yurary Poulsen - Andreas Cornelius.

Spanien skal forsøge at bryde en ond statistik, der peger på otte kampe i træk uden sejr mod VM-værtsnationer. Foto: Ritzau Scanpix/ OZAN KOSE VM 2018 LIVE: Debatten raser: Skulle Danmark have trænet straffe?

Foto: Lars Poulsen Allan Olsen Vis dig som en verdensstjerne: Drømmer om diktator-Eriksen

Stig Tøfting forstår ikke, hvorfor Åge Hareide ikke har lavet om tidligere - og hvorfor gør han det så nu i en VM-knockout-kamp? Foto: Lars Poulsen VM 2018 Tøffe svarer Hareide igen: Jeg har kun lavet én fejl, Åge

108 kommentarer
Vis kommentarer