Hareide forsvarer Bendtner: Ti stille!

Norsk kritiker får nu selv kritik fra to norske toptrænere i debatten om Nicklas Bendtners form og VM-deltagelse

Her siger Bendtner, at han mener, han har bevist nok.

​Modsat de fleste ligaer i Europa ligger den norske Eliteserien ikke stille hen over VM.

Det betyder, at de spillere, der er med til slutrunden i Rusland, misser en stribe kampe i norsk fodbold.

Heriblandt Nicklas Bendtner og måske Mike Jensen - begge fra mesterklubben Rosenborg.

For den tidligere topscorer i blandt andet Gent, Ole Martin Årst, er det nu ikke noget, man bliver så hårdt ramt af i Rosenborg.

- Bendtner bliver ikke noget savn i Rosenborg, sådan som han har spillet de første ti kampe. Jeg synes, han har været tam og uinspireret. Om han har noget at gøre ved VM, nej, det kan jeg ikke forestille mig, sagde han i tv-studiet mandag.

Det har Danmarks landstræner Åge Hareide ikke meget til overs for.

- Det er okay at sige, at han forventer mere af Bendtner. Men jeg synes ikke, han skal sige, at han ikke har noget at gøre ved VM. Det er ikke ham, der udtager den danske trup, siger Hareide til norske TV2.

- Bendtner har noget at gøre ved VM?

– Ja, det har han absolut. Men det mener vi alle i bruttotroppen har, siger landstræneren.

Han bakkes ikke overraskende op af Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen.

- Det er længe siden, Årst har været i et studie. Sådan er det med gamle travere: Det har voldsomt meget brug for opmærksomhed. Så prøver de at få det så meget som muligt, siger han til Dagbladet.

Bendtner er med i den bruttotrup på 35 spillere, som Åge Hareide i første omgang udtog til VM. Den skal 4. juni barberes ned til 23, og Nicklas Bendtner døjer samtidig med en knæskade, han pådrog sig for nylig.

Fotocollage: Ritzau Foto Sport og Spil Han var verdens bedste dommer: Var lænket til en kørestol

Hakan Şükür i bageriet. Foto: Jason Henry/The New York Times Sport og Spil Fodboldlegende og nationalhelt måtte flygte fra landet: Nu sælger han kaffe i USA

Daniel Wass er parat til et sommerskifte til en større klub, der gerne må spille i Champions League. I snart tre sæsoner har han udviklet sig til en markant profil i Celta Vigo. Foto: All Over Press Sport og Spil Stjerne i Spanien: Jeg vil slutte i Brøndby

34 kommentarer
Vis kommentarer