Annonce:
Annonce:

Hareide i skarp kritik: I er alt for negative

- Vi er også kritiske og ikke tilfreds med spillet, men pressen fokuserer alt for meget på negativitet, mener landstræneren

Se Ekstra Bladets interview med landstræneren her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

ANAPA (Ekstra Bladet): Åge Hareide stod med korslagte arme. Lidt i forsvarsposition, da han mødte det danske pressekorps dagen derpå 1-1 opgøret mod Australien.

I modsætning til tidligere hævede han kun stemmen enkelte gange og lod sig ikke rive med, så han hidsede sig op. Det har der været eksempler på. Senest, da han fik et spørgsmål til Nicklas Bendtner efter testkampen mod Mexico.

Efter 2200 km flyvetur ’hjem’ til basen i Anapa fra Samara begriber landstræneren ikke, hvorfor de danske medier er stærkt kritiske overfor landsholdet i en tid, hvor Danmark står med halvandet ben i 1/8-finalen efter fire point i de to første kampe.

Klarer ikke negativiteten
- Der er er definitivt stor forskel på den måde danskere og nordmænd opfatter tingene. Jeg har diskuteret det med Jon Dahl, der jo har været med ved flere slutrunder.

Annonce:

- Jeg kan ikke forstå det: Danskerne er et hyggeligt og venligt folkeslag. Men hvorfor er pressen så kritisk, når landsholdet gør det så godt. Vi står med fire point, spørger Åge Hareide og uddyber:

- Jeg har ikke noget imod jer (pressen) som personer. Men jeg har noget imod den måde, landsholdet bliver fremstillet på. Landsholdet repræsenterer Danmark og har skaffet fire point i to VM-kampe. Vi kan selv afgøre, om vi skal videre.

- Den negative fremstilling fra pressen klarer jeg ikke. Det gør spillerne heller ikke, pointerer Åge Hareide.

Landsholdet blev kritiseret for det spillemæssige både efter kampene mod Peru og Australien. I stort set samtlige danske medier blev det danske landshold kritiseret fordi offensiven slet ikke hang sammen. Danskerne evnede slet ikke at holde på bolden specielt, når de kom ind på modstandernes banehalvdel.

Upræcise på sidste tredjedel
En kritik, landstræneren faktisk er meget enig i. Han har været utilfreds med danskernes evner til at holde fast i bolden.

Annonce:

- Vi er også kritiske i forhold til, hvad vi ser. Vi vil gerne have længere angreb. En meget bedre boldomgang.

- Men det, der bekymrer mig mest er, at vi har været for upræcise i pasningsspillet på den sidste tredjedel af banen, siger Åge Hareide, der dog skynder sig at fremhæve, at man trods alt også skal tænke på, at Danmark står med 17 kampe uden nederlag.

Efter ophedet debat: 'Hold kæft, hvor vi brokker os'

Irriteret over rygter: Sådan slutter spillet om Eriksen

Argentinske spillere tuder som piger

Kæmpe VM-drama - Stortudende NeyVAR i kæmpe forløsning

Lægger sig ikke ned: Peru klar til at hjælpe Danmark

Vanvittigt scenarie i spil: Sådan kommer Danmark videre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: