Her er den danske VM-trøje

Herrelandsholdet iklæder sig en helt rød og klassisk landsholdsdragt, når det spiller VM i Rusland

Lukas Lerager, Nicklas Bendtner og Mathias 'Zanka' Jørgensen viser VM-trøjen frem. Foto: Will Cornelius.
Lukas Lerager, Nicklas Bendtner og Mathias 'Zanka' Jørgensen viser VM-trøjen frem. Foto: Will Cornelius.

Et VM er også en kærkommen lejlighed til at iklæde sig nyt landsholdstøj, og det har DBU også luret.

Fodboldunionen har netop præsenteret den dragt, der skal være Danmarks hjemmedragt under sommerens VM-slutrunde i Rusland.

Der er tale om en trøje, der er helt rød og kun hvid i Hummel-logoerne og DBU-logoet.

Dertil er der helt klassiske hvide shorts med røde DBU- og Hummel-logoer.

Inspirationen til dragten skal ifølge Hummel-direktør Allan Vad Nielsen findes i tidligere slutrunde-dragter, blandt andet 1986 og 1992.

- Hele vores tilgang til landsholdets store turneringer handler om at dele drømmen og om at dele fodbold i vores store fællesskab, og derfor skulle spillerne selvfølgelig også have chancen for at dele deres tanker og idéer om deres drømmetrøje.

- Den blå farve fungerer som henvisning til tidligere store slutrunder og er dermed også en lille påmindelse om nogle af de største øjeblikke i dansk fodbold. Sådan nogle, som vi sammen drømmer om i de store kommende kampe, siger hummel-direktør Allan Vad Nielsen.

- Vi er glade og stolte af den nye landsholdstrøje, som hummel har lavet. Det er altid en markering af noget stort, når landsholdet får nye trøjer, og vi i DBU håber på at se en masse til den på gader, stræder og stadions i Rusland, siger Jesper Lind Andersson, der er DBU's kommercielle direktør.

Den nye dragt spiller landsholdet allerede i, når der er testkampe mod Sverige og Mexico henholdsvis 2. juni i Stockholm og 9. juni i Brøndby.

Du kan læse mere om trøjen her.

Foto: AP VM 2018 Dansk VM-modstander mister sin største profil: Kokain-stjerne udelukket

Danmarks VM-hold mod Irland, da kvalifikationen kom på plads. Foto: Jens Dresling VM 2018 Hareide udtager foreløbig VM-trup: Her er de 35 navne

Guerrero her på vej ind til en høring i den Internationale Sportsdomstol, CAS. Foto: Jean-Christophe Bott/AP. VM 2018 Dansk VM-modstander udtager anfører trods kokainsag

131 kommentarer
Vis kommentarer