Annonce:
Annonce:

International mode-gigant: Dansk stjerne med på fornem VM-top 10

Vogue har kåret de 10 mest stilfulde spillere til VM, og på listen er blandt andre Jannik Vestergaard, som får ros for sin underspillede og 'typisk danske' stil

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Modemagasinet Vogue har udgivet en liste over de 10 mest velklædte fodboldspillere, der er udtaget til VM i Rusland, og - måske ikke overraskende - er der flest franske spillere på listen.

Mere overraskende er det måske, at danske Jannik Vestergaards navn også er at finde i Vogues top 10 over VMs mest fashionable fodboldspillere, og det er særligt forsvarsspillerens afdæmpede stil, der imponerer det verdensomspændende modemagasin. 

- Sorte jeans, hvide t-shirts og lejlighedsvist en khaki army-jakke udgør midterforsvarens stil. Det er ekstraordinært for en fodboldspiller, men så igen, da han som teenager skiftede til Hoffenheim nævnte han det som noget positivt, at klubben havde indført en regel, der gjorde det forbudt at ankomme til træning i dyre, opmærksomhedskrævende luksusbiler. Han besidder tydeligvis den danske minimalistiske æstetik, skriver Vogue om Jannik Vestergaard.

Annonce:

Vogue lægger i det hele taget stor vægt på, at fodboldspillere ikke nødvendigvis er specielt velklædte, bare fordi de ofte får skyhøje lønninger.

En høj løn er ikke alt
I den forbindelse indledes listen da også med en opsang til verdens fodboldspillere, der bliver opfordret til, ikke altid at klæde sig så luksuriøst som muligt.

- Besked til alle fodboldspillere: God stil er mere subtilt end jakker fra smarte mærker eller rigt udsmykkede jakkesæt. En ugentlig løn på 3 millioner om ugen hjælper ikke. Det er for fristende at gribe ud efter de gængse luksusvarer og ignorere, hvad der tiltrækker opmærksomhed på grund af sin underspillede klasse, lyder det fra modemagasinet. 

En lykønskning til Jannik Vestergaard skal der lyde herfra, selvom vi hos Ekstra Bladet håber mere på, at han kan bidrage med flotte sportslige præstationer, end at han ser skarp ud udenfor banen.

Vi er nemlig enige om, at Jannik Vestergaard alligevel ser klar bedst ud, når han er klædt i rødt og hvidt.  

De øvrige spillere på listen er:

Keisuke Honda fra Japan.

Jérôme Boateng fra Tyskland.

Paul Pogba fra Frankrig.

Héctor Bellerín fra Spanien.

Kylian Mbappé fra Frankrig.

Marouane Fellaini fra Belgien.

Eric Dier fra England.

Antoine Griezmann fra Frankrig.

Sergio Ramos fra Spanien.

Kæmpe VM-drama: Stjernetræner smidt på porten
Vraget til VM: Nu er han på vej til italiensk storklub
Frankrig holder vejret: VM-stjernen i store smerter

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: