Annonce:
Annonce:

Iskold Åge: Ingen undskyldning til landsholds-rebel

Daniel Wass får ingen undskyldning af Åge Hareide og ligner en færdig mand på landsholdet

Daniel Wass er raget uklar med Åge Hareide. (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Wass er raget uklar med Åge Hareide. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

STOCKHOLM (Ekstra Bladet): Hvis Daniel Wass håber på en undskyldning fra Åge Hareide og DBU over det, som den vragede Celta Vigo-profil som brudte løfter fra landstræneren, bliver han skuffet.

Det fastslog en stålsat Hareide søndag formiddag på et pressemøde i Stockholm.

- Nej, vi skylder ikke Daniel Wass en undskyldning, lyder budskabet, som ikke er til at misforstå,

Wass føler, at han bliver straffet, fordi han af flere omgange har meldt afbud til landsholdet, ligesom han beskylder Hareide for at have brudt en aftale, da den tidligere Brøndby-spiller meldte fra af personlige årsager. Det fortalte han lørdag i et opsigtsvækkende interview i BT, hvor han rettede hård kritik mod landstræneren.

Annonce:

- Jeg meldte fra på grund af personlige årsager. Dem havde jeg fortalt til Åge fire dage før kampen mod Barcelona, og det blev accepteret af Åge, der havde forståelse for det. Han spurgte mig, hvad vi skulle melde ud, og så blev vi enige om at melde en skade ud. Men så skriver DBU det ud allerede dagen før min kamp mod Barcelona, og så begynder hele balladen, og jeg bliver stemplet som illoyal af hele fodbolddanmark. Det vil jeg selvfølgelig ikke have på mig, for jeg har ikke været andet end loyal, og Åge vidste udmærket godt, at jeg skulle spille Barcelona-kampen, fortalte Wass til BT.

Men den forklaring skyder Åge Hareide ned.

- Jeg dækkede over ham ved at sige, at det var en skade og håbede, at det ville gå over på den måde, siger han og fortsætter.

- Vi kunne ikke vente, for vi blev jo spurgt på pressemødet om, hvorfor han ikke var med. Hvad skulle vi have svaret? Det havde set mærkeligt ud, hvis vi først havde meldt det ud to dage senere. Når en mand har personlige problemer, og jeg har lovet ikke at sige noget, så holder jeg det. Det eneste, jeg har gjort, er at lyve for jer, for at dække for spilleren. Og jeg vil altid dække spilleren, forklarer Åge Hareide, der ikke lyder som en mand, der vil bruge mere tid på Daniel Wass.

Annonce:

- Han har fået mange muligheder hos mig og var med helt fra starten mod Island og Skotland.  Så meldte han afbud, fik en ny chance og meldte afbud igen. Så kom andre ind og gjort det godt. Det tolker han som om, vi har sagt, at han har været illoyal, men det har vi aldrig sagt, bedyrer nordmanden.

- Hvis han vil tale med aviserne, så gør han det. Alle må sige, hvad de vil, men han sætter  sig selv i en lidt svær situation. Ikke kun i forhold til mig, men også til holdkammeraterne. Det er lidt som at sige, at de ikke er vigtige som ham. Men det er op til mig at beslutte. Og dem, der har spillet holdet til VM, fortjener også at komme med, siger han.

Real, Barça eller Tottenham: Nu svarer Eriksen-agent på rygterne

Netop nu vælger bekymret Åge VM-holdet – her er hans hovedpiner

VM-stjernens forbandelse: Ryger endnu en slutrunde her?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: