Justin Timberlake med særlig gestus til engelske VM-fans

I aften spiller Englands deres største kamp i 28 år, og Justin Timberlake giver i koncert i London, og det giver anledning til en helt særlig kombination

Timberlake har vundet 4 amerikanske grammyer gennem sin karriere. Han har erfaring som sanger, sangskriver, producer og skuespiller. Foto: AP
Timberlake har vundet 4 amerikanske grammyer gennem sin karriere. Han har erfaring som sanger, sangskriver, producer og skuespiller. Foto: AP

Onsdag aften giver den 37-årige kunster Justin Timberlake koncert i London, men inden koncerten har han taget en særlig beslutning til glæde for mange fodboldfans.

Timberlake inviterer publikum til fodboldfest, så de sammen først kan se Englands kamp mod Kroatien og senere synge med på Timberlake's klassiker 'Señorita' i O2 Arena.

Den amerikanske kunstner hitmager har med stor begestring meddelt nyheden på sin Twitter-profil, hvor han i en video præsenterer planen. I Twitter-opslaget skrev Justin Timberlake tirsdag:

'Jeg hørte, at der er en stor kamp i morgen før koncerten, så jeg havde en lille snak med The O2 Arena. LYD PÅ', og dermed havde han fået en aftale med cheferne for O2 Arena på plads.

Timberlake overrasker sine fans med denne besked på Twitter (Video: Justin Timberlake / AP)

I videoen lyder Timberlake spændt på aftenens store show og det nye tiltag, hvor de sammen skal se Englands første VM-semifinale i 28 år.

- Vi havde en vild koncert mandag, vildt, og vi har endnu en på onsdag. Der sker også en anden vigtig ting på onsdag, så det her er, hvad vi gør, indleder Justin Timberlake videoen og fortsætter.

- Jeg har talt med O2, og for første gang nogensinde vil dørene åbne kl. 18.30, og vi vil vise England-Kroatien-kampen på min store storskærm, så kom, og vi vil se den sammen.

- Jeg mener, jeg vil se den, I vil se den, vi vil alle sammen se den. Vi vil se den sammen, og ved du hvad? It's coming home (Fodbolden kommer hjem, red.).

Her refererer det amerikanske popikon til den engelske VM-sang fra 1996, hvor England var værtsland for VM i fodbold. Fodboldsangen har fået medvind hos de engelske fodboldfans, efter at England resultater ved det igangværende VM.

Ifølge mediet music-news.com nævnte Timberlake flere gange den gamle engelske fodboldsang mandag aften, da han gav sin første koncert i O2 arena.

Kampen mellem England og Kroatien starter kl. 20.00 dansk tid.

Vincent Kompany og Thibaut Courtois kommer sandsynligvis aldrig i en VM-finale. Foto: Frank Augstein/AP VM 2018 Er du gal en svada: Belgisk stjerne sviner Frankrig til

VM 2018 Fransk VM-stjerne kammer over i VM-finale-rus

Samuel Umtiti har headet Frankrig foran og tiljubles af sine holdkammerater. Foto: AP VM 2018 Allez, Les Bleus: Frankrig klar til VM-finalen

Regeringen har haft en god uge, skriver Hans Engell Meninger Engells brevkasse: Lettet Løkke trods dødt løb på Borgen

1 kommentar
Vis kommentarer