Annonce:
Annonce:

Kæmpe VM-drama: Stjernetræner smidt på porten

Den spanske landstræner Julen Lopetegui er blevet fyret, bekræfter det spanske fodboldforbund

Ekstra Bladets folk i Rusland giver dig her seneste nyt inden VM-braget
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Kaos i ordets bogstaveligste forstand. Sådan må man betegne den spanske VM-optakt til den første kamp mod Portugal på fredag.

Julen Lopetegui er blevet fyret som spansk landstræner blot to dage, inden VM starter for spanierne.

Flere spanske medier heriblandt avisen Marca har formiddagen igennem berettet om, at Julen Lopeteguis fremtid som spansk landstræner hang i en tynd tråd, efter han tirsdag blev offentliggjort som ny Real Madrid-træner efter VM-slutrunden.

Hele årsagen til kaosset skal findes i timingen af netop den offentliggørelse kort før VM. Det har angiveligt gjort præsidenten for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales, så rasende, at han ville af med Lopetegui med det samme.

Annonce:

Han har følt sig underløbet og har slet ikke været klar over, at landstræneren var på vej væk, hvilket har været så stor en skuffelse, at han har overvejet Lopeteguis fremtid. Og det har så resulteret i en højst bemærkelsesværdig fyring.

- Vi takker Julen for alt, hvad han har gjort, men vi er nødt til at fyre ham. Der skal være en klar forståelse for, hvordan man agerer, når man arbejder i det spanske fodboldforbund.

Afløseren ikke fundet
- Forhandlingerne (med Real Madrid, red.) er foregået uden nogen besked til forbundet. Vi fik det at vide blot fem minutter, inden pressemeddelelsen blev sendt ud, siger præsidenten for det spanske fodboldforbund, Luis Rubiales,på pressemødet ifølge Marca

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvem der skal overtage den ledige post. Fernando Hierro, der er sportsdirektør i forbundet, er blevet nævnt som en mulig afløser sammen med U21-landstræneren Albert Celades.

- Vi ved det endnu ikke, vi skal arbejde hurtigt, og vi vil informere jer hurtigst muligt, forklarer præsidenten om den kommende afløser.

Lopetegui har været spansk landstræner siden 2016.

Stort overblik: Her er guldspillerne til dit managerhold

Landsholdslegende uddeler stjerner: Så lækre er de danske slutrundetrøjer gennem tiderne

Ekspert chokeret over Real-nyhed: Det er en kæmpe bombe

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bar røv - eller vi betaler 143 milliarder
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: