Annonce:
Annonce:

Kaldt til personlig samtale: Klar besked til landsholdsprofil

- Min fornemmelse er, at der bliver satset på mig, siger Pione Sisto, der dog mærker Martin Braithwaite puster ham i nakken

Ekstra Bladets hold i Rusland og på Rådhuspladsen holder dig opdateret hele vejen igennem VM - få seneste nyt her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

ANAPA (Ekstra Bladet): Efter to kampe under det normale niveau, mente landstræneren, at Pione Sisto skulle finde sig selv igen.

Derfor har han brugt et par dage på efter ankomsten til Rusland til at finde tilbage til den ’rigtige’ Pione.

Kantspilleren med sydsudanske rødder skulle til Rusland for at blive sin skade i akillessenen kvit. Men han skulle også lige over en personlig samtale med Jon Dahl Tomasson for mentalt at komme tilbage på sporet.

Nu kan han tænke positivt
En snak med Jon Dahl, der fortalte ham, hvad han i øvrigt godt vidste i forvejen:

- Jon vil have mig til at spille mere enkelt, forklarer Sisto, der i de to seneste kampe mod Sverige og Mexico har holdt for længe på bolden og valgt de svære og forkerte løsninger.

Annonce:

- Jeg forstår det godt, og når jeg ser tilbage, ved jeg godt, hvorfor jeg ikke har præsteret mod Sverige og Mexico. Jeg har tænkt alt for meget på skaden i akillessenen og selvfølgelig været lidt nervøs for, om jeg blev 100 procent klar, forklarer Pione Sisto, der nu er skadesfri og derfor har fået frigivet de negative tanker til noget positivt. Den energi skal overføres til banen.

- Jeg behøver ikke gøre det godt i testkampe for at vise, jeg er klar. Jeg er klar, når det gælder, som en glad og afslappet Pione Sisto formulerer det torsdag i Anapa før landsholdets afrejse til spillebyen Saransk, der ligger 1200 km. fra landsholdets base ved Sortehavet.

På trods af den svingende præstationer er Pione Sisto ikke bekymret for, at landstræneren vælger Martin Braithwaite lørdag mod Peru.

De satser på mig
- Min fornemmelse er, at der bliver satset på mig, siger Pione Sisto, der dog erkender, at konkurrencen er skærpet om pladsen i venstre angrebsside.

- Martin (Braithwaite) har gjort det rigtig godt, det samme har Viktor Fischer. Der skal være stor konkurrence om pladserne. Jeg er vant til at blive presset.

Annonce:

- Jeg tror, det får en positiv effekt, at jeg er helt smertefri. Det bliver en helt anden Pione Sisto, I får at se mod Peru, forsikrer Sisto, der allerede har besluttet sig for, at støvlerne ikke bliver snøret, hvis han spiller fra start i VM-åbningskampen mod Peru lørdag.

Pione Sisto scorede sit første landskampmål i foråret mod Panama, hvor støvlerne heller ikke var snøret.

Kantspilleren med det lave tyngdepunkt snører ikke støvlerne, fordi det er nemmere at drible og dreje rundt med foden, når støvlerne ikke er snøret.

Udskældt dansk profil: - Det har været lidt uberettiget

Angriber-duellen på VM-holdet: - Jeg føler mig rimelig sikker

Åge elsker Rusland: Vi har fået den bedste bane

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: