Klar med stor satsning: Mourinho følger Schmeichel

José Mourinho har scoret et job som ekspert på den russiske tv-station RT under sommerens VM-slutrunde. Manchester United-manageren gør dermed Peter Schmeichel selskab

José Mourinho har sikret sig et ekstra job ved siden af tjansen som manager i Manchester United. Foto: AP
José Mourinho har sikret sig et ekstra job ved siden af tjansen som manager i Manchester United. Foto: AP

Det bliver en kort sommerferie for José Mourinho dette år.

For når Premier League-sæsonen har nået sin afslutning, kan Manchester United-manageren ikke bruge mange uger på at tanke energi, før han igen skal i vælten.

Manageren har således scoret sig et ekstra job som ekspert på den russiske tv-kanal RT under VM-slutrunden. Det bekræfter tv-stationen på sin hjemmeside.

- Vi fortsætter med at sætte vores RT-drømmehold. Nu har vi en træner, lyder det fra mediets chefredaktør Margarita Simonyan.

Det endelige mandskab er endnu ikke helt på plads endnu, men sikkert er det, at der iblandt profilerne også er en dansk legende.

Allerede i 2017 blev det klart, at Peter Schmeichel skulle agere vært på selvsamme tv-hold, når slutrunden afvikles i mediets hjemland.

Den tidligere United-keeper skal dermed danne partnerskab med den nuværende boss for den engelske storklub, når VM-kampene skal analyseres på kryds og tværs for tv-seerne.

En opgave, som den anerkendte manager, der har ledet adskillige af de kommende VM-stjerner i flere europæiske storklubber, i øvrigt glæder sig til.

- Jeg er meget glad for at tilslutte mig holdet på RT. Jeg ser frem til at deltage ved VM i Rusland denne sommer og dele min indsigt i spillet, siger Mourinho.

Han afslutter sin sæson med United i midten af maj, hvor den sidste spillerunde i den bedste engelske række afvikles.

Der kan dog i bedste fald vente en europæisk kamp 26. maj, såfremt Mourinhos Manchester-tropper går hele vejen til finalen i Champions League.

VM sparkes i gang 14. juni, hvor værterne fra Rusland møder Saudi Arabien. To dage senere spiller Danmark sin første kamp ved turneringen, når Peru venter i Gruppe C.

Nyt job: Schmeichel tilbage på skærmen i Rusland