Kom i modvind efter VM-hån: Nu er han i endnu større problemer

Han fik karantæne for at håne Sverige under VM, og nu er tysk holdleder også havnet i problemer i hjemlandet

VM 2018 Hånede Sverige i gyser-afslutning: Nu får det konsekvenser

- At håne en modstander på den måde, hvilken slags respekt viser det? Det er bedrøveligt at opføre sig så usportsligt.

Sådan lød det fra den svenske landstræner Janne Andersson efter 1-2-nederlaget mod Tyskland, hvor tyskerne scorede i sidste sekund, og der efterfølgende udbrød diskussioner og håndgemæng mellem trænere og ledere.

Baggrunden var, at de tyske holdledere Hans Ulrich Voigt og Georg Behlau løb frem og jublede lige foran den svenske trænerbænk. Det medførte bøde fra FIFA, mens lederne blev sendt på tribunen til den sidste gruppekamp mod Sydkorea.

Nu har historien taget en ny drejning.

Ifølge Focus er 49-årige Behlau nu under efterforskning for korruption i hjemlandet via sin rolle som formand i klubben VFR Limburg.

Også i Bild skriver de om sagen. Behlau har således haft en rolle i renoveringen af klubbens kunstgræsbaner til en kraftig reduceret pris.

Artiklen fortsætter under billederne

Sådan så det ud, da Behlau hånede Sverige
 

Derudover skal Behlau have været med til at bygge flere mindre kunstgræsbaneer gratis i bytte mod, at Rainers Bank måtte placere deres navn centralt på et torv på klubbens grund.

Og ikke nok med det, så skulle Behlau også have fået et stort antal VM-bolde leveret hjem til sig selv privat for et reduceret beløb.

Brøndby-jubel efter en Hany Mukhtar-scoring i sidste sæson. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Manager-eksperten dropper Brøndby: Her er hemmeligheden til succes

Det tyske fodboldforbund melder, at der er tale om en alvorlig sag, der kan få arbejdsmæssige konsekvenser. De kendte ikke til sagen inden slutrunden, og sagen skal nu efterforskes yderligere.

Tyskland tabte både til Mexico og Sydkorea og blev for første gang nogensinde sendt hjem fra VM allerede i gruppespillet.

Et sjældent foto fra dette VM - tysk jubel. Foto: AP
Et sjældent foto fra dette VM - tysk jubel. Foto: AP

Mikael Lustig i nærkamp med Hector Herrera i onsdagens kamp. Foto: AP VM 2018 Svensk stikpille til tysk VM-fiasko: Skønt med karma

Mesut Özil og Tyskland er sensationelt færdige ved VM. Foto: Jewel Samad/AFP VM 2018 Tyske VM-tabere ydmyges i medierne: En skændsel!

Neymar til onsdagens træning - og det er jo næsten, som vi kender ham fra kamp... Foto: AP VM 2018 Nye billeder: Øver Neymar skuespil til træning?

Søren Larsen var tæt på kongescoring. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fire centimeter fra VM's flotteste mål

Stemme fra fortiden: Stig Tøfting kom ufrivilligt i centrum kort inden Danmarks kamp mod Senegal. Han fik travlt med at få sine stedforældre til at skærme børnene mod medierne. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Afslørede Tøftings familietragedie: Det var kalkuleret ondskab

15 kommentarer
Vis kommentarer