Annonce:
Annonce:

Kroatisk arrogance inden dansk VM-brag: - De er ingen forhindring

I Kroatien er man overbevist om, at man slår Danmark ud på vejen mod VM-kvartfinalen

Kroatien er klar til Danmark efter tre nye point mod Island - se mere her.
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Landsholdsfodbold

Søndag klokken 20.00.

Danmark – Kroatien. 1/8-finale. VM!

Det bliver ikke meget større.

Men står det til kroaterne, så bliver det også den sidste smag af VM, som det danske landshold får denne gang.

Kroatien, der gik videre med maksimumpoint efter tirsdagens 2-1-sejr over Island, mener ikke, at danskerne kan byde på tilstrækkelig stærk modstand og slå dem ud.

- Jeg synes ikke, Danmark er det bedste hold, vi har mødt til VM, men vi skal se på os selv og ikke modstanderen. Nu har vi fem dage til at analysere dem godt. Vi så lidt af kampen mellem Danmark og Frankrig. Det er et svært hold at møde, men vi sparede ni spillere mod Island, så jeg tror, det bliver meget bedre. Vi vidste godt, de kun spiller med lange bolde, siger den kroatiske profil Ivan Perisic ifølge mediet 24sata.

Annonce:

'Ingen stor forhindring'
Landsholdskollegaen Vedran Corluka skærer Danmark over samme kam som Marokko og Iran.

- Der er ingen nemme modstandere. Mange mener, de er en nemmere modstander end franskmændene, men når vi ser på, hvordan de mindre hold som Marokko og Iran spiller, så… Jeg håber, vi kan vise det niveau, vi tidligere har gjort, lyder det fra Corluka til samme medie.

 

Sportsavisen Sportske Novosti husker tilbage på dengang, Davor Suker lobbede bolden over Peter Schmeichel ved EM i England i 1996. Det var første gang, kroaterne markede sig på den internationale scene. Og selvom samme avis sender en tak til danskerne for at hjælpe dem med at kvalificere sig til VM i 1998 (Danmark hjalp Kroatien ved at slå Grækenland, red.), hvor Kroatien vandt bronze, må Danmark ikke blive en hindring, lyder det.

- Det er et hold, der kun har vundet én gang i turneringen over Peru. Alt er muligt i fodbold, men de burde ikke være en stor forhindring, hvis Kroatien kan spille som mod Argentina, skriver avisen.

Annonce:

Eriksen som Messi
Den tidligere kroatiske landsholdsspiller Igor Stimac er til gengæld ude med store roser til Christian Eriksen. Han er profilen på holdet, som så mange andre påpeger. Men selvom Eriksen er en verdensstjerne, taber Kroatien ikke til Danmark.

- Det er en utroligt ubehagelig modstander. Et disciplineret hold, der rent historisk har vundet over mange store hold. For mig er Eriksen mere farlig end Lionel Messi i øjeblikket. Han spiller fantastisk, og alle danske ambitioner hviler på hans skuldre. Vi skal stoppe al spillet fra hans side. Men Kroatien er bedre på alle fronter og i alle kæder. Vi er absolutte favoritter, og jeg ser os i kvartfinalen, siger Stimac til Vecernji List

Og kvartfinalen ser også den kroatiske landstræner, Zlatko Dalic, sig selv og sit hold i.

- Vi har nået vores første mål, så selvfølgelig er jeg glad for det, men jeg er også sikker på, det ikke er enden. På søndag skal vi vise Danmark den rigtige modstand, lyder det.

Danmark kvalificerede sig til 1/8-finalen med 0-0-resultatet mod Frankrig i den sidste gruppekamp.

Maradona chokerede alt og alle: Nu forklarer han galskaben

Efter dansk triumf: Ligegyldigt det var primitivt

Landsholdskritikken kammer helt over: SLAP NU AF

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: