Kvinde ’stjal’ VM-medalje for åben skærm: Her er forklaringen

Det var FIFA's arrangementsansvarlige, der stak en guldmedalje i lommen under VM-medaljeceremonien, og hun havde en rigtig god grund

Kvinden i baggrunden snuppede en guldmedalje under VM-medaljeceremoni, men der var en god forklaringen på det. Foto: Thanassis Stavrakis/AP
Kvinden i baggrunden snuppede en guldmedalje under VM-medaljeceremoni, men der var en god forklaringen på det. Foto: Thanassis Stavrakis/AP

Tv-seere verden over troede, at de så tyveri ved højlys dag, da de franske verdensmestre skulle have deres guldmedaljer efter VM-triumfen i Rusland.

På præmiepodiet på Luzhniki Stadion i Moskva kunne den opmærksomme seer se, at kvinden, der stod lige bag FIFA-præsident Gianni Infantino og den russiske præsident, Vladimir Putin, lige så diskret stak en guldmedalje i lommen på blazerjakken.  

På sociale medier blev det opsigtvækkende tv-klip flittigt diskuteret, og den østrigske avis Kronen Zeiting stillede ligefrem spørgsmålet: ’Stjæler en FIFA-dame en medalje her?'

Der var dog ikke tale om et snedigt tyveri. Det var helt efter bogen ifølge det internationale fodboldforbund, FIFA. Det skriver tyske BILD.

Kvinden i jakkesættet er Marion Mayer-Vorfelder, som er arrangementsansvarlig i FIFA, og hun havde en god grund til at snuppe en guldmedalje.

Frankrig fik 50 guldmedaljer til fordeling blandt spillere og stab, men én fra staben skulle være blevet forhindret i at deltage i medaljeceremonien, og derfor stak Mayer-Vorfelder den overskydende medalje i lommen.

Ifølge FIFA er det standardprocedure, og medaljen skulle være blevet givet til den franske delegation efterfølgende.

Se også: Tøffe overrasket over FCK-flop: 'Et ordentligt hak i tuden'

Thomas Gravesen på sit elskede stadion i Vejle, hvor folket endelig igen kan komme til Superliga-bold. Foto: Anders Brohus Sport og Spil Gravesen om sit nye liv: Penge giver frihed - Jeg har masser af frihed!

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere